ÉLETMÓDI

Eszméletlen szórakoztató ez a fejtörő: te zseni vagy?

Szuper játékra invitálunk.

Színtiszta szórakozás ez a játék, és egyúttal remekül megmozgatja agytekervényeidet is. Nagyon kevés ember akad, akinek sikerül rájönnie képenként 10 másodperc alatt, hogy mit is lát pontosan. Ha te ezek közé tartozol, akkor nem csak zseni vagy, de rendkívül kreatív ember is. Vágj bele, és mulass jól! Hidd el, megéri!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mit látsz pontosan ezen a képen? Indítsd el az órát, és találd meg a megfejtést!

Leránthatjuk a leplet a megoldásról?

Akkor mutatjuk, mit vehettél észre a rajzon!

Az egyik értelmezés szerint a képen egy női arc látható:

Másrészről viszont virágokat ábrázol a rajz:

Az előző még csak bemelegítés volt, és ahogyan haladunk előre, úgy válik egyre nehezebbé a játék. Jöjjön a következő pálya!

Ha jól szemügyre vetted, akkor itt is két dolgot vehettél észre. Az egyik nem más, mint egy nő:

A másik pedig valójában egy páva, íme:

Folytassuk egy nagyobb kihívással, ami már sokakon kifog. A feladatod ugyanaz: rá kell jönnöd, mit láthatsz meg a rajzon.

Két lehetőség van itt is az értelmezésre. Egyik szerint egy kacsintó, fiatal, női arc látható. Más megvilágításból ugyanakkor egy hal fekszik egy tányéron, melyet minden bizonnyal elfogyasztani készül valaki.

És mi a helyzet az alábbi képpel?

Igen, nagyon aranyos rajz. De az aranyosságán túl trükkös is. Hiszen itt is két dolgot fedezhettél fel. Kérdés, sikerült-e 10 másodperc alatt.

Az egyik egy kutyus:

A másik pedig egy madár, amelyet szintén oldalról láthatsz. Íme:

Most pedig elérkeztünk az utolsó próbatételhez. Ez bizony már jóval nehezebb, mint például az első két rajz volt. Sőt nem is rajzról van szó ezúttal, hanem egy fényképről. De csakúgy, mint az előző példányokon, itt is több dolog tűnhet fel, ha igazán szemfüles vagy, és alaposan megnézed.

Első ránézésre kétségkívül te is egy ló fejét vetted észre, hiszen alapvetően ezt ábrázolja a kép. De akad itt még valami más is. Feltűnt, hogy mi lehet az?

Készen állsz a leleplezésre?

Igen, ezen a képen is megbújt egy nő! Pontosabban egy női alak, méghozzá a ló orrának mintáján. Figyelj:

forrás: youtube

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?