ÉLETMÓDI

Szuperizgalmas személyiségteszt: mit látsz meg a képen először?

Meglepő dolgokat tudhatsz meg magadról.

Vess egy rövid pillantást a képre, melyet mutatni fogunk. Ne gondolkozz, ne nézegesd túlságosan sokáig, ne hagyd, hogy agyad működésbe lépjen: kizárólag megérzéseidre és ösztöneidre hagyatkozz. Ezek súgják majd meg, hogy mit is veszel észre elsőként a rajzon. Az pedig, hogy mit láttál meg először, meglepő titkokat fed fel személyiségedről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Íme a kép!

youtube

És most pedig jöjjenek a magyarázatok, melyek elkalauzolnak személyiséged titkos rétegeibe.

Az ember a hegy tetején

Ha az alakot vetted észre elsőként, aki a hegy tetején áll, akkor egy nagyon reális, igazán racionálisan gondolkozó ember vagy. Mindig tudod, mi a teendőd, kötelességtudó vagy és lelkiismeretes, az életed egy jelentős részét feladatokban méred. Egy felszínes szemlélődő számára lehet, hogy énközpontúnak tűnsz, de valójában arról van szó, hogy szeretnél jól teljesíteni és megbízható társ, barát, partner lenni mind a magánéletben, mind a munka frontján. Azért ne felejts el néha lazítani is! Megérdemled te is, hidd el!

A női arc

Ha a fa és annak ágai mentén kirajzolódó női arcot fedezted fel először, akkor érzelmeid vezérelnek, nagyon érzékeny vagy, sőt talán még rendelkezel azzal a hatodik érzékkel is, mellyel csak nagyon kevesen. Ösztöneid szinte mindig megsúgják, mi a helyes út, amelyen el kell indulnod – jól teszed, ha hallgatsz megérzéseidre. Bár tele vagy érzelmekkel, mégis néha magányos típusnak tűnhetsz. Erről azonban szó sincs. Elvonulásod nem magány, hanem belső szükséglet: szeretsz időt tölteni magaddal, és ezt jól is teszed, hiszen fontos, hogy legyenek olyan szakaszok életünkben, amikor önmagunkkal foglalkozunk.

A hold

Ha a sarló alakú hold tűnt fel neked a kép láttán, akkor egy energikus, élettel teli, jó kedélyű, humoros ember vagy. Sokan vesznek körül, igazán szereted a társaságot, általában hamar jó pozícióban találod magad egy új közegben. Bár sokan vesznek körül, azért jó, ha észben tartod, hogy közülük nem mindenki igaz barát. Ne feledd, hogy a valódi barátok és a felszínes ismerősök közt olykor hatalmas a különbség! Kedélyes természeted nem jelent viszont felelősséget: terveidet tisztán látod, sőt jó előre meg is vannak életedről a saját elképzeléseid, melyeket törekszel megvalósítani.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?