ÉLETMÓDI

Elakadt a nő szava, mikor meglátta férje titkos dobozát

Teljesen lefagyott a meglepő látványtól.

Még egy remek házasságban is akadnak titkai egymás előtt a két félnek, de ideális esetben ezek persze nem nagy dolgok, és inkább csak segítik megőrizni a tüzet, nem pedig botrányt okoznak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A helyzet kicsit másképpen alakult egy dán családnál, ahol a nő nagytakarítás közben belenézett férj titkos dobozába.

A feleség már több mint 10 éve él együtt párjával, egy gyermekük van, és teljesen átlagos, hétköznapi, kiegyensúlyozott a családi életük. Mint az internetes fórumon meséli, akadnak közöttük viták, de soha semmi igazán komoly, most viszont már napok óta nem szólnak egymáshoz, és fogalma sincs, hogyan kezelje a dolgot.

Bár tiszteletben tartják egymás holmijait, egy nagytakarítás alkalmával a szekrény aljában megtalált egy dobozt a feleség, amit addig nem látott, legalábbis nem vett észre. Különösebben nem is foglalkozott vele, csakhogy amikor a szekrényajtót sikálta, véletlenül meglökte a papírdobozt, és leesett annak teteje. Egy kupacnyi meztelen és pikáns női fotót látott meg benne. Elmondása szerint kicsit szégyenkezett, hogy beletúr, mert soha nem matatott még férj cuccai között, ennek viszont érthető módon nem tudott most ellenállni, és hamarosan kiderült, hogy a fotók mellett üzenetek és régi levélkék is vannak, ami alapján látszik, hogy mindegyik képet férje készítette egy-egy exéről. Akadt közöttük néhány igazán pikáns felvétel is, sőt volt olyan, melyen még férje is szerepelt.

Rákérdezett párjánál, hogy mi ez az egész, párja pedig bevallotta, hogy megőrizte ezeket az emlékeket, de nem tulajdonít nekik jelentőséget és nem is szokta őket nézegetni. A feleség viszont nem tud mit kezdeni a rossz érzéssel, mely amiatt fogta el, hogy ezek a képek még mindig megvannak, és eszében sincs megválnia tőlük párjának.

A kommentelők persze megint két táborra oszlottak. Egy részük szerint ez tényleg nagyon kellemetlen helyzet, és nem kellene annyiban hagynia a nőnek a dolgot. Sokan azonban azt mondják, bolhából csinált elefántot, és egyáltalán nem lehet dühös amiatt, hogy régi emlékeket megőrzött magának a párja. Te mit gondolsz?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?