ÉLETMÓDI

Teljesen kiborult a férj, amikor lebuktatta a feleség

Hétköznapinak tűnik az eset, de a férfi számára cseppet sem az.

Kevés kellemetlenebb dolog akad, mint lebukni. Legyen szó szinte bármiről. Ha valamit az ember titokban szeretne tartani, akkor általában jó oka van rá, és cseppet sem szeretné, ha kiderülne. Ilyenkor természetes, hogy dúlnak az érzések, többnyire egyébként mindkét félben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az interneten ezúttal egy férfi osztotta meg szomorú történetét, és segítséget kért férjtársaitól, hátha valaki mond számára valami megnyugtató tanácsot.

A házaspár Angliában él, két gyermekük van, és teljesen átlagos, jól működő kapcsolatuk, mely már bőven túljutott a mézesheteken, viszont minden értelemben ideálisan működik. Mint a férfi meséli, jókat tudnak együtt beszélgetni, az ágyban is megvan közöttük a kémia és az összhang, a családi életük kiegyensúlyozott és harmonikus. Több mint tíz év után viszont már hiányzik közös életükből a szenvedély, és csak néha-néha akad olyan alkalom, hogy a körülmények is megfelelők, és mindkettőjük hangulata ideális ahhoz, hogy igazán heves együttlétet élhessenek meg. Akad ráadásul a férjnek egy olyan titka, melyet elfojtott magában, és nem is szándékozik a valóságban megélni: nagyon izgalmasnak tartja a hármas felállást.

Elmondása alapján sokkal jobban tiszteli feleségét annál, mint hogy ilyesmit kérjen tőle, és ő maga sem vágyik másik nő érintésére. De ettől még szívesen fantáziál ártalmatlanul ilyesmiről, és előfordul, hogy az interneten olyan tartalmakat keres, melyek beteljesítik ezt a fantáziáját. Ilyenkor megnéz néhány felvételt, kényezteti magát, persze zárt ajtók mögött, és ennél nem is vágyik többre.

Igen ám, viszont nemrég a feleség hamarabb ért haza a megszokottnál, és váratlanul rányitott a férjre egy ilyen eset közben. Hirtelen mindketten sokkot kaptak, és azóta csak feszülten és kínosan kerülgetik egymást. Egyikük sem meri szóba hozni a történteket, a férfi pedig fél tőle, hogy kapcsolatuk emiatt válságba kerül.

A legtöbb kommentelő megnyugtatta őt. Szerintük semmiféle bűnt nem követett el, ez nem minősül megcsalásnak, nem alacsonyítja le a feleségét, és természetes, ártatlan kíváncsiság csupán. Akadnak azonban vérmes érvelők, akik egyik fele azt mondja: ha a nő nem érti meg ezt a vágyát, akkor fel is út, le is út. Néhány ember szerint pedig igenis legyen úrrá még fantázia szintjén is a vágyain, és felejtse el azokat, ne nézzen ilyen filmeket, hanem foglalkozzon inkább a feleségével.

Te mit gondolsz?

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?