ÉLETMÓDI

Pánikba esett a család, amikor meglátta ezt a fényképet

A szülők és a gyerekek sem értik, mi történt.

A család Angliában, Deryshire-ben tett kirándulást, és meglátogatta többek közt a Long Eaton templomot, ami az egyik helyi nevezetesség. Itt állt a fényképezőgép, pontosabban a telefon kamerája elé az apuka, és a két kisfiú. Teljesen átlagosnak ígérkezett a helyzet: természetes, hogy ilyenkor egy család szívesen megörökíti a pillanatot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 31 éves Ryan fiával, a 12 éves Haydennel és annak 10 éves unokatestvérével, Zackkel pózolt, több fotó is készült, és semmi nem tűnt fel nekik, amikor visszanézték.

Csakhogy egy ismerős felhívta a figyelmüket egy különös alakra a háttérben. Egy fekete ruhás figurára, aki a templom falánál áll. Ez már önmagában is ijesztő volt a szülők számára, hiszen egy teremtett lelket sem láttak magukon kívül a környéken. Még dermesztőbbé vált viszont a felismerés, hogy ugyanaz az alak már nem szerepel a következő fotón, amelyik alig 1-2 másodperccel az első után készült. Pedig ennyi idő alatt szinte lehetetlen köddé válnia egy hús-vér embernek.

Íme az első, furcsa kép.

Ezen pedig már nem látható az alak.

youtube

Az apuka persze megkapta sokaktól, hogy csak manipulálta a képet. De azt mondja, bárcsak így lenne. Hiszen akkor nem kapna hidegrázást minden alkalommal, amikor rá gondol...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?