ÉLETMÓDI

Ennél kínosabbat nem élhet meg család: a lány bakija okozott szexbalhét a szülők közt

Egészen bizarr botrány kerekedett egy családban. Ilyet még nem hallottál.
  • Szerző: Ripost

Egy fiatal, egyetemista lány osztotta meg a történetét az interneten, írja a Mirror, méghozzá egyáltalán nem mindennapi, micsoda lavinát indított el egyetlen, hétköznapinak hitt cselekedete.

Mint írja, elég visszafogott és gátlásos családban nőtt fel, azonban a kollégiumi időszak kezdetekor elkezdett kísérletezgetni és felfedezni nőiességét is. Akadt néhány kalandja is, ahogyan az nem is túlságosan ritka. Csakhogy az egyik kaland során összeszedett egy fertőzést, herpeszt kapott, és kénytelen volt orvoshoz fordulni.

Gyógyszeres kezelést javasoltak neki, tünetmentessé vált, és azt hitte, minden rendben van. Arra viszont nem számított, mit okoz véletlenül a saját apjának ezzel...

Következnek a részletek is! LAPOZZ!


Vakációzni utazott haza, amikor felbukkant a múltjából egy fiú, aki találkára hívta őt. Mindössze néhány órája volt felkészülni, így aztán a gyors tempóban gyanútlanul apja borotváját használta szőrtelenítésre.

Minden jól alakult a randin, a családi vakáció is kellemesen telt. Csakhogy néhány hét múlva egy hisztérikus hívást kapott anyjától, aki elmondta zokogás közben, hogy el fogja hagyni a lány apját, mivel a férfi megcsalta.

Hogy mi okozta a családi balhét? Sajnos hiába volt tünetmentes a lány, a borotva mégis hordozta a vírust, így az apuka arcán csúnya kiütések jelentek meg. És amikor kiderült, hogy ez bizony herpesz, a feleség teljesen biztosra vette, hogy megcsalta őt a párja.

Mostanra a család szétesett, a szülők pedig külön élnek. És a lány az interneten kér segítséget, vajon mit kellene tennie. Pedig a legegyszerűbb, bár tényleg kissé kínos módszer az lenne, ha őszintén elmondaná, mi is történt valójában...

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Illatos karácsonyi sütemények
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?