DIÉTA

Új diéta: Egyél sokat, aztán böjtölj!

Eleged van a kilókkal szemben vívott harcból? Mindent kipróbáltál, betartottad a szabályokat és semmi? Íme, a diéta ahol egyetlen szabály van: egyél annyit, amennyi jólesik! Nem hangzik rosszul, ugye?

Megdőlt az elmélet: nem az vagy amit megeszel!

Sokszor hallottad már: "az vagy, amit megeszel", és igyekeztél jó minőségű alapanyagokat vásárolni, hogy fogyni kezdj? Nos, a legújabb diétában nem az étel minősége számít, sokkal inkább az, hogy pontosan hány órakor ülsz asztalhoz.

Csak az idő számít!

A San Diego-i California Egyetem kutatói állítják egyáltalán nem fontos, hogy mit eszel, sokkal inkább az, hogy mikor. Szerintük ne a kalóriát, ne a szénhidrátokat, a zsírokat számold, hiszen ezek mindegyikére szüksége van a szervezetednek. Hanem azt nézd, mikor eszed ezeket.

Falj és böjtölj!

A legújabb kutatások szerint a fogyás egyedüli kulcsa csak a böjt lehet. De kombinálhatod hatalmas falással!

Ez azt jelenti, hogy reggelizz bőségesen, de utána 12 órán keresztül csak folyadékot vigyél a szervezetedbe. Majd az esti étkezés szintén legyen nagyon bőséges, amit megint 12 óra ételmegvonás követ.

A szakemberek szerint, így nem csak fogyni fogsz, de

elkerülheted a cukorbetegséget és a vércukorszintedet is helyreállítja a módszer.

Természetesen ne várj pillanatok alatt látványos eredményt ettől a módszertől. Hiszen először a tested a vizet fogja elengedni magából. Viszont néhány hét után helyre áll az anyagcseréd. Ezután, pedig már jöhetnek a tényleges kilók is.

Tippek

  •  A kutatók szerint a legjobb, ha reggel 8 óra tájban egy kiadós, és tényleg laktató reggelivel kezdesz.

  • Utána csak este 8 körül egyél legközelebb. Természetesen bűséges vacsorával zárd a napot.

A napközbeni nassolás akkor sem jó, ha csak gyümölcsöt eszel, nem vezet tartós fogyáshoz.

  • Az esti jóllakottsággal ne foglalkozz, hiszen éjszaka alvás közben is dolgozik a szervezeted.

Ezt a kúrát akár már holnap reggel elkezdheted. Nyár végére tökéletesen rendben lesz a tested és vele együtt a lelked is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?