DIÉTA

SOSE mondd egy duci nőnek! Nem akarja hallani!

A duci nők pontosan tudják, hogy túlsúlyosak. Ne is próbáld áltatni őket. Semmit sem utálnak ugyanis jobban, mint az okoskodó megjegyzéseket!
címkék:
  • Szerző: Ripost

1. Nem is vagy kövér!

Úgyis tudja, hogy az. Viszont így mást sem fog elhinni neked.

2. Milyen szép arcod van!

Minden dundi tisztában van azzal, hogy  az arcra telepedett párnácskáknak mindenképp előnye, hogy kisimítják a bőrt. Egyébként pedig a szépség és a nagy test nem zárja ki egymást!

3. Kevesebb édességet kellene enned!

Igen, persze. Biztos ő is hallotta már eleget. Íme, a duci nő riposztja: Van a cukorevésnek egy másik olvasata is! A megfelelő agyműködéshez ugyanis folyamatos cukorellátás szükséges! Így lehet, hogy annak, aki pufi, éppenséggel sokkal jobban vág az esze.

4. A túlsúly ártalmas az egészségre!

Más is káros, de a magánorvosoknak és a gyógyszergyáraknak is meg kell élniük. Nem!?

5. Kövér, nagydarab, duci, túlsúlyos, molett...

Ne használd duci nő társaságában ezeket a jelzőket! Biztos, hogy az illető magára veszi! Akkor is, ha éppen nem róla van szó.

6. Új edzésre járok, nekem nagyon bejön, fantasztikus a hangulat!

Jobb, ha nem rukkolsz elő a sporttal. Mégis mi a célod ilyenkor? Csillogni szeretnél egy láthatóan semmit sem sportoló duci előtt? A lelkébe tiporsz ezzel. Egyébként a molett nő is ezen a bolygón él, és mindent megtesz a testmozgásért, csak éppen a kanapén fekve végzi a gyakorlatokat. Úgy sokkal izgalmasabb.

 

7. Lefogytál!

Ugye magad sem hiszed, amit mondasz? Kit is kábítasz ezzel az inkább kérdő, mintsem lelkes mondattal? Be akarsz vágódni? Vagy nem jutott jobb az eszedbe? Ha mindenképp beszélgetni szeretnél, inkább más témával rukkolj elő.

8. Most hallottam egy új szuper diétáról!

Valószínű, hogy túl van már egy pár tuti, mint láthatod, sikertelen diétán. Tehát nem valószínű, hogy pont ez fogja érdekelni.

9. Terhes vagy?

Ezt a kegyelemdöfést még az ellenségednek se!

10. Szeretnék segíteni rajtad!

Kéri majd, ha szükségét érzi, de addig is szeresd olyannak, amilyen!

Oszd meg ismerőseid között, mert mindenkinek van legalább egy szeretni való dundi barátja!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?