DIÉTA

Ez szörnyű! A férjem szerint kövér vagyok

Ültök este a kanapén, a tévében éppen egy fülledt hálószobajelenet kezdődik, te pedig a férjedre sandítasz és azt számolgatod, mikor voltatok utoljára együtt...
címkék:
  • Szerző: sm

Hetekkel ezelőtt? Vagy még több? Teljesen normális, hogy a többgyerekesek gyomrában már nem repkednek pillangók, de ez nem jelenti azt feltétlenül, hogy vonzalmuk egymás iránt teljesen kihűlt.
Ezért felteszed a gyilkos kérdést:

Szerinted kövér vagyok?

Mi van, ha azt válaszolja, igen?

Persze, úgy érzed, rádomlik az ég, hiszen a legtöbben azt mantrázzuk magunknak: „mindegy, hogy nézek ki, mert a férjem szeret, tehát kívánni is fog.”


Hát, ez nem olyan biztos!

Gondold csak végig: ő egy vékony, csinos, fiatal nőbe szeretett bele sok évvel ezelőtt.

Miért várnád, hogy boldog legyen a másikkal, akivé váltál?

Pláne, ha ő formában maradt az évek során... Igen, az öregedés normális, és a szüléssel megváltozik a nők teste, de ha az évek során 10 számmal nőtt a ruhaméreted, akkor bizony ne csodálkozz, ha nem kapja el a párodat a hév, amikor melléd bújik este.

Ne puffogj, cselekedj!

Vegyél egy mély levegőt, és nézz előre. Ne bonyolódj bele lelkileg a sértődöttségbe! A legjobb, amit tehetsz, hogy levonod a tanulságokat és elkezdesz dolgozni magadon! A kilóktól szabadulni kell, legyen ez a cél. Különben a fogyás nemcsak a kapcsolatotoknak, hanem neked is jót tesz! Szánj magadra több időt, törődj magaddal! Ha netán testmozgásra is áldozol, nemcsak szebb és egészségesebb, hanem mindenképpen csinosabb is leszel! Jobb lesz belenézni a tükörbe! Megnő az önbizalmad és életed párja hamarosan újra vonzónak fog találni!

És ami legjobb az egészben: a pozitív változást nemcsak ő, hanem több más férfi is észre fogja venni!

Soha nem add fel! Ne mondj le magadról!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?