RETRO RÁDIÓ

Rántva is isteni a kelkáposzta, ilyen finomat még nem ettél

Rántva is isteni a kelkáposzta, ilyen finomat még nem ettél
Sors Edina
Szerző
Sors Edina
Létrehozva2022. 05. 07. 11:20

A kelkáposztaimádók kedvenc ételével ismerkedhetsz meg, csoda finom, megéri megkóstolni!

Isteni finom és nagyon egyszerű ez a recept. Ha szereted a kelkáposztát, akkor ki ne hagyd! 

Rántott kelkáposzta

Fotó: Mindmegette.hu

Hozzávalók:

  • 1 kis fej kelkáposzta
  • 10 szelet sonka
  • 10 szelet sajt
  • ételízesítő

panírozáshoz:

  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj

Így készítsd el:

  1. A kelkáposzta leveleit szedd szét, majd ételízesítős vízben forrald át. Fontos, hogy ne főzd túl puhára! Ha kész, csurgasd le.
  2. Fektesd le a leveleket egyesével, és külön-külön fektess rájuk egy-egy szelet sonkát, majd rá egy-egy szelet vékony sajtot. Tekerd fel, a széleit tűzdeld össze, hogy ne essenek szét.
  3. A tekercseket a szokásos módon panírozd be, majd süsd ki olajban.

Frissen, rizzsel tálalhatod. Jó étvágyat!

Ripost hírek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.