Létrehozva: 2022.05.07.

Rántva is isteni a kelkáposzta, ilyen finomat még nem ettél

A kelkáposztaimádók kedvenc ételével ismerkedhetsz meg, csoda finom, megéri megkóstolni!

Szerző Sors Edina

Isteni finom és nagyon egyszerű ez a recept. Ha szereted a kelkáposztát, akkor ki ne hagyd! 

Rántott kelkáposzta

Fotó: Mindmegette.hu

Hozzávalók:

  • 1 kis fej kelkáposzta
  • 10 szelet sonka
  • 10 szelet sajt
  • ételízesítő

panírozáshoz:

  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj

Így készítsd el:

  1. A kelkáposzta leveleit szedd szét, majd ételízesítős vízben forrald át. Fontos, hogy ne főzd túl puhára! Ha kész, csurgasd le.
  2. Fektesd le a leveleket egyesével, és külön-külön fektess rájuk egy-egy szelet sonkát, majd rá egy-egy szelet vékony sajtot. Tekerd fel, a széleit tűzdeld össze, hogy ne essenek szét.
  3. A tekercseket a szokásos módon panírozd be, majd süsd ki olajban.

Frissen, rizzsel tálalhatod. Jó étvágyat!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek