Létrehozva: 2016.02.10.

Tégy vajat a kávéba, fogyni kezdesz!

A zsiradék beindítja az anyagcserét. Golyóálló kávénak hívják ezt az italt!

 

 A módszer feltalálója, Dave Asprey, kanadai dietetikus „golyóálló kávénak” nevezte a vajas kávét. A szakember azt állítja, hogy amióta vajjal fogyasztja a kávét, 6 kilótól sikerült megszabadulnia. Elmúlt az ételek utáni sóvárgása és felgyorsult az anyagcseréje.

A vajjal, kókusz- vagy pálmaolajjal fogyasztott kávé nem csak a fogyásban segít, hanem elegendő energiával tölti fel szervezetünket. Sokáig segít fenntartani a jóllakottság érzését, így elkerülhetjük a fölösleges nassolást is.

A vaj, kókusz- és pálmaolaj könnyen felszívódik a szervezetben, csökkenti az étvágyat, és értékes tápanyagokhoz juttat.
Dave Asprey szerint a legjobb, ha frissen őrölt biokávét fogyasztunk, és fűvel táplált állatok vaját.

Hozzávalók:
80 gramm sózatlan, lehetőleg bio vaj,
15 ml kókusz vagy pálmaolaj,
500 ml lefőzött kávé,
egy kevés természetes édesítő ízlés szerint

 


Elkészítés:
A hozzávalókat, az édesítőszert leszámítva tegyük egy turmixgépbe, majd addig keverjük, míg a tetején hab képződik. Töltsük egy csészébe, majd édesítsük.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek