testmozgás

16 találat
MANI

Újraindulnak az időseknek szervezett közösségi séták - ekkor lesz a következő

Újraindulnak az Országos Gyalogló Idősek Klubhálózata sétái.

SZTÁRDZSÚSZ

Mozogni is alig bír Tóth Vera

Nagyon úgy tűnik, hogy a népszerű énekesnő túlvállalta magát.

SZTÁR

Így oldja a stresszt Liptai Claudia és a férje!

A műsorvezető és cukrász kedvese csak akkor hagyják el az otthonukat, ha feltétlenül szükséges, és ha nem találkoznak senkivel.

SZTÁRDZSÚSZ

Mutatjuk, durván lefogytak a magyar sztárok: ezt látnod kell!

Elképesztő, milyen hatalmas változáson mentek keresztül hazánk hírességei, akik elárulták, továbbra sem állnak le a diétával! Végigmennek a rögös úton, hogy elérjék az álomalakot.

ÉLETMÓDI

Budapestre érkezik a BODY kiállítás

Február 15-én megérkezik Magyarországra a világhírű BODY kiállítás. A lenyűgöző emberi testet bemutató tárlat mérete Európában is egyedülállónak számít: 2200 négyzetméteren több mint kétszáz preparátumot tekinthetnek meg a látogatók. A kontinensen még soh

TESTFACTOR

Jennifer Lopez végre elárulta, mitől ilyen őrülten szexi 48 évesen

Ruganyos izmok, eszméletlenül feszes test, hatalmas erőnlét. Gondoltad volna, hogy ennyi idősen ez lehetséges? A színész-énekesnő az élő bizonyíték, hogy igen. Beavatta az olvasókat néhány titokba...

TESTFACTOR

Eszméletlen, ahogy a rudat lába közé kapta ez a 63 éves nő

Mindenkit arra biztat, hogy vágjon bele az edzésbe, hiszen ezt bármikor el lehet kezdeni. Hihetetlen a kitartása, erőnléte és életszeretete!

TESTFACTOR

Ez történik a testeddel, ha 2 hétig lustálkodsz és elhagyod magad

A változás drámai, még a kutatók is megdöbbentek.

TESTFACTOR

Ennyit kell sportolni ahhoz, hogy tényleg egészséges maradj

A rendszeres mozgás szó szerint megfiatalít. Eggyel több ok, miért érdemes belefogni az edzésbe!

TESTFACTOR

Így lesz igazán hatékony a nyújtás: Rubint Réka tuti tippje

A mindennapok teendői között is időt kell szakítani a rendszeres testmozgásra. Rubint Réka megmutatja, hogy a nyújtást, hogy tudjuk rövid idő alatt, de hatékonyan elvégezni.

TESTFACTOR

Ez az anyuka megmutatta: 60 kilót fogyott és gyönyörű szép lett!

Tízezrek merítenek erőt az elszánt nő példájából! Durván túlsúlyos volt amikor rossz szokásaival felhagyott, azóta több mint 60 kiló feleslegtől szabadult meg. Csinos lett és gyönyörű szép! Így most már ő segíti a fogyni vágyókat!

TESTFACTOR

Regenerálódj sörrel az edzés után!

Persze nem alkoholizálásra buzdítunk, csak felfedjük a titkot. A sportnál az egyik legfontosabb a hidratálás, a folyadékbevitel, de az sem mindegy, hogy mit iszunk.

TESTFACTOR

Rubint Réka önbecsülést adott a duci lánynak: Laura 45 kilót fogyott

Íme, a bizonyíték, hogy egy duciságába belekeseredett, lelkileg elgyengült, boldogtalan nő sorsa is megfordulhat! Varázsütés persze nincs: a változást akarni kell, igazán akarni. Legalább annyira, mint Laura!

MAMAKLUB

Ez a négygyerekes anyuka leigázta videójával a netet, leesik az állad!

Már több mint másfél millióan nézték meg a videót! Ez a fittmami rácáfol mindarra, amit korábban a nagycsaládos létről gondoltunk.

HŰHA

Réka és Norbi kisfiának elképesztő küzdelme

Igenis eljön a pillanat, amikor a gyerek meg akarja mutatni a szüleinek! Norbika teniszversenyen indult és mindenkinek leesett az álla!

MEDICINA

Rubint Réka elképesztő alakítása a török reptéren

Nem kis feltűnést keltett Rubint Réka ma délben a törökországi Antalia repterén. A fitneszmami igencsak dögös szerelésben nyújtotta át útlevelét ellenőrzéskor, az okmányt kezelő határőr alig kapott levegőt.