rekop györgy

38 találat
SZTÁR

Drograzziát tartottak az RTL Klub sztárjánál! Nem is hiába...

Úgy tudjuk, hogy a Showder Klub humoristáját, Rekop Györgyöt „látogatták meg” a zsaruk, akik nem is távoztak üres kézzel.

OLDALVONAL

Durván beszólt a bundázó focistának a magyar humorista

A több magyar csapatban is megforduló focista maga sem gondolta, hogy valaha újra játszhat még. Azt írja, hogy már meg is keresték.

TÜZELŐÁLLÁS

Francokat szavazás! Ide nekünk az olimpiát

Rekop György humorista ezúttal sem kötötte át cukormázas szalaggal véleményét. A Ripost bloggere az olimpiai rendezéssel kapcsolatban írta le gondolatait.

TÜZELŐÁLLÁS

Rekop: Mindenkinek kijárna egy kis pszichiátria

Most vagy szembe megyünk magunkkal, vagy dögöljünk meg, csak azért is!

TÜZELŐÁLLÁS

Te miért nem a villamos tetejéről fikáztál?

Rekop György ezúttal sem fogta vissza magát. A humorista a Ripostnak írt blogjában természetesen újra a válogatott a téma.

Rekop

Ne ríj, Bundás, majd bekenem a képedet pipamocsokkal vagy pókhálóval

Rekop György humorista írása a Ripostnak. Bloggerünk megmondja a magáét Lanzafame kispesti szerződtetéséről. Pontosabban az olasz légiós múltjáról.

Rekop

Rekop: Mi köze van Rihannának az olimpiához?

Rekop György humorista írása a Ripostnak. Bloggerünket megihlette a Sziget lehúzott sztárfellépője, és a magyar olimpikonok megítélése.

Rekop

Az első olimpiánkra készülünk kínai susiban?

Rekop György humorista írása a Ripostnak. Bloggerünk is áttért olimpia-üzemmódba. Kiakasztották a Rióba utazó magyar sportolók szerelésének feliratai és színei...

Rekop

Rekop: Most akkor bilibe lóg a kezünk?

Rekop György humorista írása a Ripostnak. Bloggerünk a válogatott jó Eb-szereplése és a klubcsapatok lebőgése közti ellentmondást boncolgatja.

Rekop

Magyar valóság az Eb után: folyt. köv. újabb 30 év múlva?

Rekop György humorista írása a Ripostnak. Bloggerünket a kupacsapataink szereplése, és az NB I-es nézőszámok ébresztették föl az Eb-álomból.

Rekop

Ne alázzátok tovább Puskás nevét!

Rekop György (Trollfoci, humorista) nem kímélte a felcsútiakat. Bloggerünk a ripost.hu-nak írt a Puskás Akadémiáról, saját véleménye nem feltétlen egyezik szerkesztőségünk álláspontjával.

Rekop

Ez a röhejes ítélet minket rettent el, nem a bundázókat!

Rekop György (humorista, TrollFoci) írása a Ripost.hu-nak. Bloggerünket ezúttal a fogadási csalások ügyében meghozott bírósági ítéletek ihlették meg.

Rekop

Dzsudzsákék kaparják a startvonalat: a jó ló a derbin fut nagyot

Rekop György (humorista, TrollFoci) írása a Ripost.hu-nak. Bloggerünk gondolatai a magyar-horvát meccsről, Szalairól és a csatárkínálatról, Dzsudzsák lelkéről.

KIAJOBB

Dzsudzsák magabiztos, bárki ellen van esélyünk az Eb-n

A Horvátország elleni döntetlent követően a magyar csapatkapitány magabiztosan értékelt. Ausztriát és Izlandot kevesebbre taksálja a horvátoknál.

Rekop

Szalait nem lehetne végre elfelejteni?

Rekop György (humorista, TrollFoci) írása a Ripost.hu-nak. Bloggerünk ezúttal a fociválogatott horvátok elleni keretét véleményezi.

Rekop

Kussoljon a bulvár: legyen tűzszünet az Eb-ig!

Rekop György (humorista, TrollFoci) írása a ripost.hu-nak. Bloggerünk ezúttal az Európa-bajnokság végéig kér türelmet a magyar focistáknak.

Rekop

Némó nyomában: mindenki jól járt, mi a gond?

Rekop György (humorista, TrollFoci) írása a ripost.hu-nak. Bloggerünk ezúttal Németh Krisztián katari szerződésével kapcsolatban árul el kulisszatitkokat.

Rekop

Műanyagpohár kontra vörösiszap: ez kiverte a biztosítékot!

Rekop György (humorista, TrollFoci) írása a ripost.hu-nak. Bloggerünket ezúttal a közelmúlt két bírósági ítélete hozta ki a sodrából.

Rekop

Csak Dárdai érti meg a bajai Murinnyót? Én biztosan nem!

Rekop György (humorista, TrollFoci) írása a ripost.hu-nak. Bloggerünk Egervári Sándor és Pintér Attila után ezúttal Bognár György szavaira reagál.

Rekop

Nincs szocializmus, Hosszú Katinka sem kapja ingyen a parizert!

Rekop György (humorista, TrollFoci) írása a ripost.hu-nak. Bloggerünket ezúttal nem a foci, hanem Hosszú Katinka és az úszószövetség szappanoperája ihlette meg.

Rekop

Utószilveszteri kabaré, arcoskodnak a bukott kapitányok

Rekop György (humorista, TrollFoci) írása a Ripostnak. Bloggerünket még a Hosszú Katinka-botránynál is jobban kiakasztotta Egervári Sándor és Pintér Attila színre lépése.

Rekop

Magyar-szlovák derbit akarok az Eb-nyolcaddöntőben!

Rekop György (humorista, TrollFoci) írása a ripost.hu-nak. Bloggerünk ezúttal a foci-Eb magyar csoportellenfeleiről, és persze a Storck-csapat esélyeiről mond véleményt.

TÜZELŐÁLLÁS

Itt az ideje gyomlálni az MLSZ-nél

Rekop György (hu­mo­rista, TrollFoci) írása a ri­post.hu-nak. Blog­ge­rünk ezúttal az MLSZ "CIA-ügynökeinek" és Csányi elnöknek pörköl oda, a maga szókimondó stílusában.

SZTÁRDZSÚSZ

Rekop: Kimondhatjuk, hogy győzött a terror

Rekop György (hu­mo­rista, TrollFoci) írása a Ri­postnak. Ezúttal nem a foci a téma. Hanem valami olyan, ami mindenkit érint. Amit a saját bőrünkön érzünk már sajnos. A terrorizmus.

TÜZELŐÁLLÁS

Zokogtak a férfiak, felébredt a kómából a magyar foci

Rekop György (humorista, TrollFoci) írása a ripost.hu-nak. Bloggerünk legújabb bejegyzésében az Eb-részvétel kiharcolása ellenére is károgó magyaroknak üzen.

TÜZELŐÁLLÁS

Benéztétek a médiahacket, most fröcsögtök a foci ellen

Rekop György (humorista, TrollFoci) írása a ripost.hu-nak. Bloggerünk ezúttal egy médiahack hatására kirobbant utálkozásról, fröcsögésről mond véleményt.

KIAJOBB

Mikor, ha nem most? A szakértők bíznak a focicsodában

A Ripost körkérdése kapcsán megszólaltatott szakértők, drukkerek optimisták. A válaszadók nagy része a mi sikerünket várja az Európa-bajnoki pótselejtezőn.

TÜZELŐÁLLÁS

Szalai, ne sírj a TrollFoci miatt, vegyél példát Dzsudzsákról!

Rekop György (humorista, TrollFoci) írása a ripost.hu-nak. Bloggerünk legújabb posztjában Szalai Ádám megítéléséről, valamint arról a bizonyos fagyiról ír, ami néha visszanyal...