nyugat-európa

8 találat
POLITIK

Újabb tüntetések Nyugat-Európában a rezsinövekedés miatt

Ezúttal a nyugdíjasok vonultak az utcára.

INSIDER

Magyarországot nem fenyegetik energiakimaradások, szemben Nyugat- és Dél-Európával

Magyarország biztonságban van, mert Nyugat- és Dél-Európával szemben semmilyen körülmények között nem fenyegetik energiakimaradások – mondta a Fidesz európai parlamenti (EP) delegációjának vezetője, a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

KÜLFÖLD

Egyre több halálos áldozatot követel az ítéletidő Nyugat-Európában

Egyre több halálos áldozatot követel az ítéletidő Nyugat-Európában, miután Franciaország, Olaszország, Svájc és Ausztria egyes részeit is heves esőzések és áradások sújtják.

KÜLFÖLD

Mindennapossá váltak az utcai késelések Nyugat-Európában

Legutóbb a kelet-franciaországi Dieuze nevű településen lőttek le egy késes támadót. Pár nappal korábban Gentben és Londonban is történt hasonló eset. A francia hatóságok nem tartják kizártnak, hogy Dieuze-ben terrortámadás történt.

KÜLFÖLD

Elképesztő videó az anarchisták és a rendőrök párizsi csatájáról

A legolvasottabb berlini lap szerint május elseje már nem ünnep többé. 30 éve ugyanis a szélsőbaloldali tüntetők ezt a napot használják arra, hogy az utcai megmozdulások során rendőrökre támadhassanak. Párizsban is autók égtek, egyesek még egy McDonald&#3

KÜLFÖLD

Orbán Viktor ötletét harsogja egész Nyugat-Európa

2016 áprilisában, vagyis közel másfél évvel ezelőtt állt elő Orbán Viktor azzal az akciótervvel, amelynek több pontja mögé most kezdenek beállni Nyugat-Európa nagyhatalmainak vezetői.

KÜLFÖLD

Hazajöhetnek a külföldön dolgozó magyarok

A hivatalos adatok szerint Közép-Kelet-Európából hét millió fiatal vándorolt ki az elmúlt években Nyugat-Európába. A legtöbben a magasabb bérezés miatt döntöttek úgy, hogy elhagyják hazájukat. Szakértők szerint minden jel arra utal, hogy ez a folyamat röv

HARCÉL

Nincs vége: csak ezen a héten újabb 6000 migráns érkezett Európába!

Hétfőn 4000, kedden 2000 bevándorló érkezett a görög fővárosba, és mennének tovább.