nyári szünet

9 találat
MANI

Mennyi szabadságot vehetünk ki nyáron?

A karácsonyi időszakon kívül a nyári hónapokban szeretnének és mennek is szabadságra a dolgozók. Sokan erre az időszakra tartogatják a szabadnapjaik jó részét, aminek kiadásáról viszont a főnök dönt.

ÉLETMÓDI

Vakációs közlekedésbiztonsági tanácsok gyerekeknek és szülőknek

A nyári szünet alatti biztonságos közlekedés fontosságára hívja fel a figyelmet az Autós Nagykoalíció. Néhány jó tanács megfogadásával, az alapvető tudnivalók és szabályok alkalmazásával vidám és gondtalan lehet a vakáció.

MAMAKLUB

Szülők figyelem: erről kell beszélni a gyerekekkel a vakáció előtt

A nyári szünetben a szabadság a legjobb! Ám fontos, hogy ez a szabadság ne vezessen veszélyes helyzetekhez. Épp ezért érdemes leülni a gyerekekkel beszélgetni pár dologról - a rendőrség abban is segít, hogy pontosan miről kell felvilágosítani őket.

HŰHA

Nem hiszed el, mit kért egy diák a magyar énekesnőtől

Ilyen felkérést még sosem kapott az énekesnő, de valószínűleg más sem. Azért jófejség lenne, ha elvállalná.

MANI

Ilyen lesz a tanév: mutatjuk a legfontosabb dátumokat

Bár még csak most kezdődött el az iskola, a diákok máris az őszi szünetet várják. Mutatjuk a tanév legfontosabb dátumait!

OLDALVONAL

Retteghet Hamilton, újra átgázol mindenkin Vettel?

A négyszeres bajnok pilóta a nyári szünet után legendásan jól teljesít. Most az első helyről várhatja a szezon második felét.

INSIDER

Új divat a magyar iskolákban: lecke nyárra, aminek örülnek a gyerekek

Országszerte terjed egy új divat az iskolákban: a szokásos unalmas nyári feladatlista helyett kreatív, ötletes, ám nem kötelező feladatokat adnak a gyerekeknek. Nem fogalmazást kell írniuk vagy egy hosszabb regényt elolvasniuk: ennél sokkal vidámabb és ke

HŰHA

Dögös bikinis kép készült Lajcsi lányáról

Akárcsak minden középiskolás, úgy Galambos Boglárka a barátaival élvezi a napsütést és a nyári szünetet. Mindezt pedig alaposan dokumentálja is.

HŰHA

Topless készül a nyári szünetre a magyar szépség - Fotó

A világszerte méltán népszerű Mihalik Enikő egy jó ideig csak nyaral, de azért még letudott előtte egy szexi fotózást.