ngo

38 találat
HARCÉL

Különleges bánásmóddal veszik rá a jogvédő szervezetek a hazugság terjesztésére az újságírókat - Videók

Különleges bánásmódban részesítik őket.

POLITIK

Egyértelműen politizálnak a „független” NGO-k

A Századvég jelentése szerint az Európai Unió a Soros György hatáskörébe tartozó NGO-k befolyása alá került.

KÜLFÖLD

Egy holland NGO Európa szívébe reptetné az illegális bevándorlókat

Hasonló akcióval legutóbb egy német civil szervezet próbálkozott, ami charterjáratokon utaztatott volna migránsokat a kontinens belsejébe. A szövetségi német kormány közbeavatkozásának köszönhetően az ő tervük végül meghiúsult.

KÜLFÖLD

33 NGO-aktivistát vettek őrizetbe embercsempészet vádjával a görög hatóságok

A letartóztatott civil aktivisták összejátszhattak az embercsempészekkel, és körülbelül 3000 migráns juttathatott be illegálisan az EU-ba a segítségükkel.

POLITIK

Gyilkossággal vádolják a máltai miniszterelnököt

A migrációs válság, az embercsempészet és egy nemzetközi szervezet áll a nem mindennapi ügy hátterében.

KÜLFÖLD

A görög kormány vizsgálatot indított a migránsokat segítő NGO-k ellen!

Ha Magyarország példájából indulunk ki, akkor az Európai Unió és a Soros-szervezetek hamarosan politikai hadjáratot indítanaka konzervatív görög kormány ellen.

KÜLFÖLD

Egy NGO repülővel utaztatná Németországba az illegális migránsokat!

Nem lennénk meglepve, ha kiderülne, hogy Soros György biztosítja az anyagi hátteret ehhez a döbbenetes ötlethez.

KÜLFÖLD

Az illegális bevándorlók már Afrikában jogi segítséget kapnak Soros ügyvédeitől!

Egészen elképesztő, hogy milyen jogi trükkök segítségével szállítják Európába az illegális bevándorlókat a „migránsmentő” hajók.

KÜLFÖLD

Már a migránsokat is karanténba helyezik Olaszországban

Az SOS Méditerrané nevű nem állami szervezet (NGO) hajója pár nap alatt 274 migránst vett fel a fedélzetére a Földközi-tengert pásztázva. Bár az olasz hatóságok megadták a kikötési engedélyt, de elrendelték a bevándorlók és a legénység karanténba helyezés

KÜLFÖLD

Baby-Hitlernek nevezte a Soros-szervezet a fiatal kancellárt

A Mission Lifeline nevű nem állami szervezet az egyik legnagyobb közösségi oldalon írta ki, hogy szerintük Sebastian Kurz szélsőjobboldali politikus, és e Baby-Hitlernek titulálták.

POLITIK

Soros pénzén kampányolt az álcivil ellenzék

A civil sikerek kulcsát kereste, de valójában az ellenzéki NGO-k finanszírozására mutatott rá a Magyar Narancs. Több helyen is norvég civil alapos, illetve a Soros-alapítvány által támogatott szervezetek álltak az októberi győztes ellenzéki kampányok mögö

KÜLFÖLD

Gyilkos migránsokat hozott Európába, álló ovációt kapott Brüsszelben

Carole Rackete júniusban engedély nélkül szállította az olasz partokhoz illegális bevándorlók tucatjait a Sea-Watch 3 nevű hajón. Azóta kiderült, hogy a fedélzeten több erőszakos bűnöző is volt, akiket csak a szerencsének köszönhetően kaptak el az olasz r

KÜLFÖLD

Beismerő vallomást tett a Soros által is támogatott civil szervezet

A Sea-Watch nevű NGO szóvivője egy interjúban elismerte, hogy nem tudják ellenőrizni azokat az illegális bevándorlókat, akiket a hajóikra vesznek, majd Európába szállítanak.

KÜLFÖLD

Az olasz kormány meghívót küldött az afrikai migránsoknak

Az Ocean Viking nevű NGO-hajónak kikötési engedélyt adott az új olasz kormány, amely egyben azt is jelenti, hogy a vízi jármű fedélzetén lévő 182 migránst beengedik az országba.

KÜLFÖLD

Migránsokkal teli hajók tartanak Olaszország partjai felé

Matteo Salvini távozása után a balra tolódó, és Magyarországgal megengedhetetlen hangnemet megengedő új olasz kormány tárt karokkal fogadja az illegális bevándorlókat. A Soros György pénzelte civil szervezetek hajói pedig jó katonaként szállítják is őket.

KÜLFÖLD

Ébredezik az ENSZ, az NGO-k szerepét bírálják

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) lassan felébred mély álmából. Menekültügyi képviselőjük szerint ugyanis a bevándorláspárti NGO-k egyre aggasztóbb mértékben radikalizálják a migránsokat.

HARCÉL

Nem Soros pénze, a magyarok akarata dönt

A kormány nem hagyja, hogy Soros György és pénze döntse el az európai parlamenti választásokat - mondta Hollik István kormányszóvivő csütörtöki sajtótájékoztatóján.

HARCÉL

A sorosista NGO-k a balliberálisok bunkósbotjai

Döbbenetes arcátlansággal próbálja rákényszeríteni az akaratát a migrációt elutasító országokra az Európai Unió balliberális oldala. Ezt a szándékot szolgálnák a sorosista NGO-k és az úgynevezett Európai Ügyészség is.

KÜLFÖLD

Olimpikon úszót vettek őrizetbe migráció szervezése miatt

A görög hatóságoknak a héten sikerült felszámolniuk egy olyan nem kormányzati szervezetet (NGO-t), amely támogatta az illegális migrációt. Három aktivistát őrizetbe vettek, köztük egy olimpiát is megjárt szír származású úszónőt.

KÜLFÖLD

Nem adják fel a Soros által finanszírozott NGO-k

Néhány nem kormányzati szervezet (NGO) továbbra is az embercsempészekkel összejátszva taxiztatja a migránsokat Európába. Bár több ország kitiltotta őket a kikötőikből, mindig van olyan, akinek végül megenyhül a szíve.

KÜLFÖLD

Soros most a brit rendőröket "érzékenyíti"!

Az általa alapított "Facing All The Facts" nevű NGO is beszáll az iszlámgyűlölet és a gyűlölet-bűncselekmények elleni harcba és szakértőkkel segíti a rend őreit Nagy-Britanniában.

KÜLFÖLD

Egy amerikai hajó 41 újabb afrikait hozott Olaszországnak

Az amerikai Trenton gyorsnaszád által kihalászott afrikaiakat egy olasz hajó vette át. Összefoglaljuk a hét földközi-tengeri történéseit.

KÜLFÖLD

Soros György NGO-i miatt állóháború alakult ki a tengeren

A Soros György által is finanszírozott civilszervezetek továbbra sem hagytak fel a migránsok taxiztatásával. Az új olasz kormány nem kér belőlük, és Málta felé irányította őket, akik szintén megtagadták a kikötőbe való belépést.

KÜLFÖLD

Újabb NGO-nál robbant ki a szexbotrány

Az elmúlt három évben közel 200 alkalommal zaklattak szexuálisan védelemre szoruló gyerekeket olyan felnőttek, akik pont a megmentésükre, segítésükre szerződtek.

KÜLFÖLD

Szexorgiákat tartottak a Soros pénzelte NGO munkatársai

Múlt héten bombaként robbant a hír, miszerint az Oxfam nevű segélyszervezet munkatársai szexbulikat tartottak, miközben a haiti földrengés áldozatain kellett volna segíteniük. Mint most kiderült, Csádban sem volt ez másképpen.

KÜLFÖLD

Titkos papírok bizonyítják: Soros pénzelte a tüntetéseket

Az amerikai választások előtt és után is rengetegen vonultak utcára, hogy Donald Trump ellen tüntessenek. A legtöbb demonstrációt a Center for Commuity Change nevű nem állami szervezet (NGO) szervezte. Titkos dokumentumok azt bizonyítják, hogy az NGO-t tö

RIPOSTER

Olasz civil szervezet mentőhajójának kapitányát vádolják embercsempészettel

Az illegális bevándorlás elősegítése miatt indított vizsgálatot a szicíliai Trapani ügyészsége a Save the Children civil szervezet egyik földközi-tengeri mentőhajójának kapitányával szemben.

KÜLFÖLD

Győzelem a tengeren: újabb NGO-hajó szedi fel a horgonyt

A máltai székhelyű szervezet, a MOAS közleményben jelentette be, hogy felhagy a Földközi-tengeren a migránsok mentésével.