mosogatas

22 találat
MEDICINA

Döbbenet, de ez az utálatos házimunka boldoggá tehet!

A boldogság legújabb titka a mindfulness, vagyis a valódi, figyelemelterelés nélküli jelenlét. De mi köze ennek a házimunkához? Máris mutatjuk!

INSIDER

Ép ésszel felfoghatatlan: leszúrta lakótársát, mert nem mosogatott el

Egy darabig vígan elélt egymás mellett a két férfi. A részeg lakótárs azonban nem bírta elviselni a mosatlan edények látványát.

OTTHONKA

Letarolta a netet egy amerikai háziasszony kamu trükkje, röhögnek a magyarok

Némelyik praktika megváltoztathatja a háziasszony életét. De bőven akadnak olyanok is, amik nem csupán hatástalanok, de röhejesek is...

OTTHONKA

Ez a legszuperebb szódabikarbóna trükk a konyhában, minden nő hálás lesz

Hiába vagy nagyon alapos, akkor is foltosak, vízkövesek maradnak a poharaid? Ezzel a módszerrel úgy fognak ragyogni, hogy tátva marad a szád a látványtól, éljen a szódabikarbóna!

OTTHONKA

Eszméletlen, mit művel a lábasokkal a szódabikarbóna

Ha még nem gondoltál arra, hogy mosogatásnál is hasznát veheted ennek a csodaszernek, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld! Olyan ragyogóak lesznek tőle a fazekaid, hogy nem hiszel a szemednek...

OTTHONKA

Óvatosan a mosogatószivacsokkal, hihetetlen, mi mindent rejtenek

Nagyon sokan nem tudnák megmondani, mikor vették elő a jelenleg használt szivacsot a csomagolásból. Sőt, van, aki csak akkor dobja ki, amikor már egyértelműen elrongyolódott és láthatóan piszkos. Pedig igen rövid idő elég, hogy elszabaduljon benne a pokol

OTTHONKA

Gyűlölsz mosogatni? Ettől a trükktől lesz könnyebb az életed

Sokak számára a mosogatás a legutálatosabb házimunka. Minden nap többször is feltornyosulnak a mosatlan edények, és maguktól sehogy se akarnak eltűnni. Megbirkózni velük reménytelenül hosszadalmas, fárasztó munka. De ha megfogadod a remek ötleteket, könny

OTTHONKA

Így lesz újra ragyogó tiszta a kozmás tepsi, szuper ez a trükk

Odaégett serpenyő többet nem okoz fejfájást! Itt az ideje, hogy a makacs és zsíros szennyeződést eltávolítsd és még a rozsdát is távol tartsd az edényedtől. Mutatjuk a legjobb trükköt!

OTTHONKA

Rondán leégett a lábosod? Ez az egy trükk biztos, hogy segít

Sok jó ötlet kering a neten, hogyan lehet megszabadulni a leégett ételtől, ami a lábosra tapadt. Majd az ötlet, ötlet marad és feledésbe merül. Ezt a tippet viszont ne hagyd ki! Egy próbát megér, nem bánod meg!

OTTHONKA

Eszméletlen, mit művel a szódabikarbónával az ecet

Háztartási praktikákhoz ez az egyik legcsodálatosabb kombináció: jöhet az ecet és a szódabikarbóna! Bevetésben az ütős páros, próbáld ki, és nem fogsz csalódni!

OTTHONKA

Néhány jó tanács, amely megkönnyíti a gyűlölt mosogatást

Ne hagyd, hogy a mosogatás elvegye az életkedvedet, és tönkretegye az estédet! Mutatunk pár trükköt, amivel fájdalommentessé teheted a piszkos edények eltüntetését.

OTTHONKA

Most kiderül az igazság: kézzel vagy géppel érdemes mosogatni?

Te melyik csoportba tartozol: aki kézzel mosogat vagy aki géppel? A gépi mosogatás valóban időt spórol, de van, aki szeret mosogatni. 7 érvet és ellenérvet mutatunk.

OTTHONKA

Íme a legnagyobb hiba, amit mosogatás közben mindenki elkövet

Egy kutatás szerint nem számít, milyen tiszta vagy, valószínű, hogy a konyhád sokkal koszosabb, mint a fürdőszobád. De milyen hibákat követünk el mosogatás közben?

OTTHONKA

A lustáknak lett igazuk: Ezért nem szabad soha elmosni a kávéscsészét

Hát ez hogy lehet? Pedig milyen logikus a magyarázat...

OTTHONKA

Ettől a trükktől lesz könnyebb az életed: mosogass sóval!

A só hatalmas segítség a konyhában, és nemcsak az ételeknek ad kellemes ízt. Próbálj ki néhány trükköt, és sokkal egyszerűbb lesz az élet!

OTTHONKA

A nagy lábos trükk! Így lesz minden edényed olyan, mintha új lenne

Rengeteg természetes tisztítószer létezik, amivel meg tudod tisztítani a konyhai edényeket. Nagyanyáink ismerték még ezeket a trükköket, ideje, hogy kipróbáld őket.

OTTHONKA

Te is utálsz fokhagymanyomót mosogatni? Íme egy bomba trükk

A legtöbb háziasszony rémálma a fokhagymanyomó elmosogatása. Beragad, eltömődik, és akárhogy sikálod, a beszorult fokhagyma bizony nem jön ki. Egy jópofa ötlettel viszont minden kíntól megszabadulhatsz.

OTTHONKA

Pofonegyszerű és olcsó mosogatószert készít a magyar háziasszony

Receptjeivel és konyhatrükkjeivel évek óta ejti ámulatba az internet népét Boros Vali, aki most megmutatta, miért nem vesz évek óta a boltban mosogatószert. Maga készíti otthon, így sokkal olcsóbb, ráadásul nincs benne durva vegyszer!

OTTHONKA

Zseniális magyar ötlet: soha többé nem kell mosogatni!

És itt nem lustaságról, inkább praktikumról van szó. Épp ez az ötletben a zseniális!

SZTÁRDZSÚSZ

Mosogatásból él az RTL Klub lecsúszott sztárja

VV Cristofelnek nem jött be a szereplés, nem reflektorfényben él, hanem konyhai kisegítőként dolgozik egy szórakozóhelyen. Elárulta, hogyan szeretne kitörni rossz anyagi helyzetéből.

ÉLETMÓDI

Kiderült a titok: felejts el mindent, amit eddig a mosogatásról gondoltál!

A legújabb kutatások olyat derítettek ki a mosogatásról, ami mostantól előtted is egészen más színben tüntetni fel ezt a házimunkát!

MANIMÉKER

Elfogyott a mosogatószer? Semmi gond!

Ne állj a konyha közepén kétségbeesve! Nem dőlt össze a világ! Mutatjuk a megoldást, ide süss!