tóth gabi
Ha még nem gondoltál arra, hogy mosogatásnál is hasznát veheted ennek a csodaszernek, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld! Olyan ragyogóak lesznek tőle a fazekaid, hogy nem hiszel a szemednek...
Sokszor olyan brutálisan leég az étel a fazékban, hogy még a több órás áztatás se segít rajta – sőt, az erős súrolás is kilátástalannak tűnik. Utóbbi ráadásul könnyen ejthet karcolásokat is a fazék belsején, ami elkeserítő látvány. Ha van otthon szódabikarbónád és eceted, akkor könnyen orvosolhatod ezt a problémát.
Készítsd elő a lábast, ugyanis gyorsan kell majd dolgoznod. Fogj nagyjából egy evőkanálnyi szódabikarbónát, és szórd rá a mosogatószivacsra. Utána nagyjából ugyanennyi ecetet löttyints rá, és amint habzani kezd a keverék, dörzsöld be vele a leégett foltot a lábason. Utána hagyd hatni 10-15 percig.
Ezután nincs más dolgod, mint nedves szivaccsal áttörölni a lábast, majd alaposan elöblíteni. A kezelés után úgy fog ragyogni a lábasod, mint vadonatúj korában.