tóth gabi
Odaégett serpenyõ többet nem okoz fejfájást! Itt az ideje, hogy a makacs és zsíros szennyezõdést eltávolítsd és még a rozsdát is távol tartsd az edényedtõl. Mutatjuk a legjobb trükköt!
Megint a régi serpenyődet használtad és odaégett a hagyma? Ne add fel! Nem kell kidobni! Ha azt szeretnéd, hogy ismét ragyogjon az edényed, nem kell mást tenned, mint követni az utasításainkat. Fantasztikus ez az ötlet, és a folyamat végére a serpenyőd is tökéletesen tiszta lesz.
Íme a trükk:
A forró serpenyőt öblítsd le a mosogatóban forró vízben. Szórj rá nagy marék nagy szemű konyhasót. Szivaccsal súrold le a serpenyő belsejét. Öblítsd le a sót, majd a serpenyőt tedd vissza a gázra és kis lángon tartva töröld ki egy konyharuhával. Így elkerülheted a további rozsdásodást.