mítosz

8 találat
INSIDER

Szexuális erőszakot elszenvedők jelképévé vált ez a különös tetoválás

TikTokon egyre több a Medusa tetoválásról szóló videó

MEDICINA

Kitálaltak a szakértők: itt a cáfolat a leggyakoribb maszk-mítoszokra

Bár ma már egyre több helyen kötelező, sokan elutasítják a maszkviselést. Ehhez pedig mindenféle tudományosnak látszó érveket kreálnak. De vajon mennyi igaz ezekből a mítoszokból?

MANI

Döbbenetes titkokat árult el a pilóta: ezért van balta a repülőkön

Bár a repülés a fapados járatoknak hála már egyáltalán nem kuriózum, még mindig rengeteg tévhit és mítosz kering róla az emberek fejében. Miért nem utazik mindig együtt ugyanaz a személyzet? És miért van balta és kábelkötegelő a gépen?

KEDVENC

Senki nem tudta, mire való a radír kék vége

Csak azt hitted, de rosszul tudtad!

BIZARR

Bizarr, manószerű emberfaj maradványaira bukkantak!

Érdekes hír röppent fel nemrégiben az interneten, néhány Írországban talált, igen kicsi, humanoid csontváz kapcsán. Sokan egy eddig ismeretlen, fél méter magas emberfajról beszélnek, ami alig ezer éve még a környéken élhetett...

TESTFACTOR

Ne dőlj be mindennek! Mutatjuk, hogy kell hatékonyan sportolni!

Van néhány olyan, az edzéssel kapcsolatos alaptétel, amelyet még mindig feltétel nélkül fogadunk el. Pedig a tudomány már sokat megcáfolt közülük.

SZEX & MÁS

5 szexmítosz, azt hiszed, erre vágyik a pasi! De nem!

A férfiak és a nők soha nem fognak közös nyelvet beszélni. Egy élet is kevés, hogy megismerjük egymás gondolkodását. Most eláruljuk, mit nem szeretnek a pasik, bár soha nem vallanák be!

SZEX & MÁS

7 szexmítosz, amit ideje lenne már elfelejteni

A szexszel kapcsolatban számos hamis közhely kering a világban. A baj csak az, hogy aki bedől ezeknek, azt hiheti, hogy benne van a hiba. Jobb, ha tisztán látunk! Ezért lerántjuk a leplet a hazugságokról!