lakáspiac

5 találat
MANI

A lakáspiac pezsgése elérte a válság előtti szintet

2016-ban közel tízezer új lakás épült, ami 30 százalékot meghaladó növekedés. A kiadott lakásépítési engedélyek alapján a trend idén is folytatódik.

RIPOSTER

Panelkörkép: Hol a legolcsóbb, hol a legdrágább?

A lakáspiacon a panel a sláger, ezeket lehet leggyorsabban eladni. Annak ellenére, hogy brutálisan drágultak: egy év alatt mintegy 30 százalékkal - de még mindig olcsóbbak, mint a téglából épült otthonok!

RIPOSTER

Százezreket spórolhatsz a lakásárból

Megmozdult a lakáspiac a CSOK-nak köszönhetően, nőtt a kereslet, emelkedtek az árak. Igaz ez a fővárosra és a vidéki városokra egyaránt. Budapesten hagyományosan a belvárosi és a budai lakások iránt a legnagyobb az érdeklődés. És ha venni akarsz, ne foga

INSIDER

Behalt a lakáspiac, mindenki a kétszer 10 millióra és az áfacsökkentésre vár!

Több fővárosi ingatlanközvetítő cég is leállt az új építésű lakások eladásával, mert januártól 5% lesz az új lakások áfája, és az árajánlatokra hatással lesz az is, hogy a családok 3 gyerek vállalása esetén 10 millió forint vissza nem térítendő és 10 mill

TREZOR

A lakás a legjobb befektetés

Három hónap alatt 6,5 százalékkal, egy 10 milliós lakás 650 ezer forinttal drágult. Ha van pénzed, fektesd lakásba, lehetőleg Angyalföldön és véletlenül se Ózdon.