gyulladáscsökkentő

8 találat
FAZÉK

Ez a csodaital meghosszabbítja az életedet, elképesztő a hatása

A gyömbér valóságos csodaszer, az emésztési zavaroktól a nátháig mindenre jó hatással van. Viszont nem csak ételeket ízesíthetsz vele, hanem gyógyító italokat is, melyek minden gyulladást azonnal felszámolnak.

BOZÓT

Az ibuprofen gyógyszerek súlyosbítják a koronavírus tüneteit

Nem javasolja gyulladáscsökkentő gyógyszerek szedését a koronavírussal fertőzötteknek Olivier Véran francia egészségügyi miniszter, mert az súlyosbíthatja a betegség lefolyását.

MEDICINA

Most már biztos, erre is jó a kamillatea

Egyszerűen mindenre jó! A falusi asszonyok a mezőkön, útszéleken gyűjtötték, és sikeresen csillapítottak vele gyulladást, fájdalmat, görcsöt. Ma is ajánljuk jó néhány kellemetlenségre. Jobb, mint a gyógyszer, ennek nincs mellékhatása. És mennyivel olcsóbb

MEDICINA

Ez történik, ha éjszakára hagymát teszel a zoknidba

Furcsa elképzelni, hogy hagymaszeletekkel a zoknidban mászol be az ágyba a párod mellé? Pedig egy nagyon ősi, kínai gyógymódról van szó, és sokkal többet tehetsz vele az egészségedért, mint hinnéd! Ezt figyeld...

OTTHONKA

Így gondozd az epret, hogy mindig sok és zamatos gyümölcsöd legyen

Mutatjuk, mi mindent tehetsz az epertövekért, hogy sokáig örömöd teljen dúsan termő ültetvényedben!

MEDICINA

A citromos víz már a múlté! Ezt idd, ha tényleg egészséges akarsz lenni

Több liter folyadékot meginni naponta komoly kihívást jelent. A víz magában unalmas, citrommal túl savanyú. Idd úgy, ahogy évezredek óta isszák az ázsiaiak, kóstold meg a gyömbéres vizet.

MEDICINA

Hoppá: tényleg erre is jó a kutyatej?

Elcsúfítja a gyönyörű pázsitodat, ezért irtod, ahogy bírod? Pedig gyógyerő lakozik ebben az elpusztíthatatlan növényben! És talán a fő fegyvere lesz a rák elleni küzdelemnek.

DIÉTA

Íme a magocska, ami felgyorsítja a fogyást és mennyei lesz tőle a szex

Ennek a csodálatos magnak az íze, mint a juharszirupé, és önmagában is laktató. Az ókori görögök, rómaiak, egyiptomiak fűszerként és gyógyító növényként is használták.