fidesz-kdnp

20 találat
POLITIK

Kocsis Máté: A baloldali pártokra nem lehet számítani a járvány elleni küzdelemben

A Fidesz-KDNP-frakció minden feltételt biztosít a koronavírus-járvány elleni védekezéshez.

POLITIK

A Fidesz a fiatalok körében is a legnépszerűbb

A valós adatok szerint a Fidesz–KDNP-pártszövetség jóval népszerűbb a fiatalok, a budapestiek és a diplomások körében is, mint bármelyik ellenzéki formáció – írja a Nézőpont Intézet kutatása alapján a Magyar Nemzet.

POLITIK

Nézőpont Intézet: Orbán Viktor elfogadottsága ötéves csúcsra nőtt

A kormányoldalhoz tartozó politikusok népszerűbbek az ellenzéki politikusoknál.

POLITIK

Magabiztos előnnyel vezet a Fidesz-KDNP a Nézőpont felmérése szerint

A Fidesz-KDNP országos listájára a biztos szavazó pártválasztók 50 százaléka szavazna egy most vasárnapi voksolás esetén ez derül ki a Nézőpont Intézet reprezentatív közvélemény-kutatásából..

POLITIK

Óriási Fidesz-KDNP előny, ma is fölényesen nyernének

Kedvező pozícióból várhatja a Fidesz-KDNP az önkormányzati választást, a kormánykoalíció politikáját 3,3 millióan támogatják, 2018 januárja óta stabilan több mint 3 millióan – derül ki a Nézőpont Intézet Magyar Nemzet számára készült augusztusi közvélemén

HARCÉL

Hidvéghi: Vonják vissza a migránsvízum tervét

A Fidesz-KDNP megválasztott európai parlamenti képviselői arra kaptak felhatalmazást a magyar választóktól, hogy mindent megtegyenek az Európai Parlamentben, Brüsszelben a bevándorlás megállításáért, az európai nemzetek jogainak a védelméért és a kereszté

HARCÉL

A határkerítés lebontása lefegyverezné Magyarországot

A május 26-i európai parlamenti (EP) választás lehetőség mindenki számára, hogy hangosan és egyértelműen üzenje meg Brüsszelnek: a bevándorlást meg kell állítani - hangoztatta Deutsch Tamás Fidesz-KDNP-s EP-képviselő a szerdán a főváros I. kerületében tar

HARCÉL

Európa megmaradása a tét

Az európai parlamenti (EP-) választás tétje Európa megmaradása, mert jelenleg alapvetően veszélyezteti az Európai Uniót a tömeges migráció - jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója,

HARCÉL

Az ellenzéket csak kampányban érdeklik a devizahitelesek

Az ellenzéknek csak kampányban jutnak eszébe a devizahitelesek, a mentőintézkedéseket nem támogatták - reagált a Fidesz-KDNP az MSZP-Párbeszéd és a Jobbik nyilatkozatára.

RIPOSTER

A családvédelem és nem a migráció a megoldás

Befejeződött a Fidesz és a KDNP Balatonalmádiban tartott 3 napos kihelyezett frakcióülése, melynek két fontos programpontja Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos családtámogatási csomagjának megbeszélése és a májusi uniós választásokra való felkészülés vo

RIPOSTER

Eltüntetett kampánypénzek, nyomozott az ÁSZ

Szabálytalanságokat talált a Jobbiknál, a Demokratikus Koalíciónál (DK), a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnál (MKKP) és az MSZP-Párbeszédnél az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a 2018-as országgyűlési választás kampánypénzeinek ellenőrzése során.

Megmaradt a Fidesz-KDNP támogatottsága

A Századvég friss pártpreferencia-kutatása szerint tovább folytatódott az ellenzéki oldalon tapasztalható támogatottság-csökkenés, miközben a kormánypártok stabilan őrzik vezető pozíciójukat mind a teljes népesség, mind pedig a biztos szavazó pártválasztó

HARCÉL

Nacsa Lőrinc: zajlik Soros György fizetett választási kampánya

A Fidesz-KDNP szerint Soros György emberei, szervezetei újra megtámadják Magyarországot, mert a magyar emberek számos alkalommal kinyilvánították már akaratukat, hogy nem kívánnak bevándorlókkal együtt élni.

RIPOSTER

Tovább gyengült az ellenzék

A Nézőpont Intézet legfrissebb elemzése szerint a Fidesz népszerűsége nőtt, az ellenzéké csökkent az április választások óta.

INSIDER

Gyász, meghalt Hirt Ferenc országgyűlési képviselő

A Fidesz-KDNP frakció tagja 51 éves volt. A hírt a politikus hivatalos Facebook-oldalán tették közzé pénteken.

HARCÉL

Halász János: nem hagyjuk, hogy a határvédelem elvételével zsaroljanak

A Sargentini-jelentésre válaszul benyújtott kormánypárti határozati javaslat a Fidesz-frakció szóvivőjének közlése szerint arról szól, hogy Magyarország nem hagyja zsarolni magát a határvédelem ügyével.

HŰHA

Az ismert színész bevállalta: Így szavaz vasárnap

A választások előtti utolsó percekben egyre több ismert ember vállalja nyilvánosan is pártállását. Õ ki meri mondani hangosan!

SZTÁRDZSÚSZ

Nacsa Olivér: Meg kell védeni a kultúránkat

Nacsa Olivér szerint a magyar kormány volt az első és talán az egyetlen, amely felismerte, hogy milyen valós veszélyeket rejt az illegális bevándorlás.

POLITIK

Ezt mindenképp szem előtt kell tartani vasárnap

A Fidesz arra kér mindenkit, tartsa szem előtt, ha vasárnap Soros-jelöltjei győznek, Magyarország elveszítheti jelenlegi biztonságos voltát - közölte Halász János frakciószóvivő szerdán a közmédiával.

INSIDER

Itt a Fidesz-KDNP országos listája

A Fidesz-KDNP országos listáját a nagyobbik kormánypárt honlapján hozták nyilvánosságra szerda este.