embercsempészek

20 találat
INSIDER

Bakondi György: egyre erőszakosabbak a migránsok és az embercsempészek

Jelentős változás történt a migránsok viselkedésében.

INSIDER

Luxusautókkal csempészték át a migránsokat a határon, így bukott le a banda

Az embercsempész banda 43 tagját Görögországban, Bulgáriában és Magyarországon fogták el, miután luxusautókban szállítottak illegális menekülteket.

KÜLFÖLD

Éjszakánként kislányokat dobálnak át a határkerítésen az embercsempészek

Elképesztő felvételeket rögzített az éjjellátó kamera. Egy három és egy ötéves kislányt dobtak le a több méter magas határkerítésről, majd magukra hagyták őket.

INSIDER

Bakondi: több, mint kétszáz embercsempészt fogtak már el idén

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója arról is beszélt, hogy az embercsempészek főként külföldiek, sőt a sok esetben maguk is migránsok.

KÜLFÖLD

Folyamatosan csempészik az embereket, ezúttal Sziciliába

Olaszország és Málta is úgy döntött, hogy lezárják kikötőiket a migránsokat taxiztató nem állami szervezetek (NGO) hajói előtt. Ennek ellenére egyre több migráns próbál Afrikából Szicília szigetére jutni.

POLITIK

Nő a migránsveszély, megint a magyar határon próbálkoznak

Megváltozott a migrációs útvonal az utóbbi hetekben, újra Magyarország felé vették az irányt a migránsok – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

POLITIK

Videó egy athéni embercsempészről! A tarifája 8000 dollár, ISIS-tagoknak is

A rejtett kamerás felvételt egy kis csempészcsapat főhadiszállásán készítette a CBS riportere, aki egy ISIS-harcos feleségének adta ki magát.

HARCÉL

Szijjártó Péter: Brüsszel nyíltan támogatja az embercsempészetet

Brüsszel és az Európai Unió egyes nyugati tagállamai leleplezték magukat, miközben ugyanis világossá vált, hogy a migrációt nemcsak a szárazföldön, hanem a Földközi-tengeren is meg lehet állítani, folyamatosan és nyíltan támogatják és bátorítják az emberc

KÜLFÖLD

11 szomáliai embercsempész került lakat alá Olaszországban

Egy nagyobb bandát figyeltek ki a szicíliai és torinói hatóságok. Voltak beszállítók és voltak passzerek, akik elutaztatták a fizető migránsokat Európa különböző országaiba.

KÜLFÖLD

Migránselhárító falat építenek a franciák

Miközben migrációs politikája miatt naponta érik durva támadások Magyarországot - többek között Macron Franciaországából -, a "pártatlan és elfogulatlan" liberális sajtó hallgat az ottani kerítésépítésekről. Úgy látszik, nekik lehet, nekünk nem.

KÜLFÖLD

Felszámolták a migránscsempész-hálózatot

Közös akcióban sújtott le több EU-tagállam rendőrsége is a nigériai bűnbandára, amely nők tucatjainak életét keserítette meg.

POLITIK

Harc az embercsempészekkel a magyar határ közelében

Kiterjedt embercsempész-hálózatra csaptak le szerda hajnalban a román hatóságok Temes és Arad megyében. A szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT) az akció lebonyolítására közös nyomozócsoportot hozott létre a németországi bűnüldöző sze

KÜLFÖLD

Kiderült: így játsszák ki az embercsempészek a határvédelmet

Nem tudta kinyomozni a brit rendőrség, hogyan tudnak ilyen nagy számban beszivárogni az országba a migráns gyerekek és nők - most azonban kiderült a titok.

KÜLFÖLD

Kitört a botrány: az EU lefizeti az embercsempészeket

Kiderültek Brüsszel titkos üzelmei: több százezer eurót fizetett ki afrikai embercsempészeknek.

KÜLFÖLD

Turbános embercsempészbandát lepleztek le

Hatvankilenc afgán migránst juttatott az Egyesült Királyságba három szikh férfi: a brit bűnbanda pofátlan módon cselezte ki a hatóságokat.

KÜLFÖLD

Élve eltemetik a beteg migránsokat

Újabb borzalmas részletek derültek ki a Líbiában állomásozó embercsempészekről. Arra kényszerítik az átkelésre készülő migránsokat, hogy élve temessék el a betegeket és a sebesülteket!

KÜLFÖLD

Egymillió migráns érkezik még Európába

"Keveset tettetek, azt is túl későn" - keserű kritika érte az Európai Uniót tétlensége miatt, a közösség nagyban felelős a kialakult migránsválságért.

KÜLFÖLD

Fegyverrel kényszerítették mentőmellényeik átadásra a menekülteket!

Az embercsempészek lelketlen állatok módjára viselkedtek a Földközi-tengeren.

NÍNÓ

Így csukják le az embercsempészeket! -Videó

Embercsempészeket kapcsoltak le a zsaruk! Szombaton késő este egy kisbuszból került elő 11 illegális bevándorló, hajnalban pedig még öt idegent kapcsoltak le.

KÜLFÖLD

Új utakon: Így juttatják a migránsokat Európába az embercsempészek!

Új útvonalon vihetik a Görögországban rekedt, és a Törökországból induló migránsokat az Európai Unióba, az embercsempészek telefonszámait pedig könnyűszerrel lehet megtalálni Facebookon.