áremelés

15 találat
BOZÓT

Évekig lehúzta a gazdákat a vörösbáró, ennek most vége

Ma dönt a kormány arról, hogyan akadályozzák meg, hogy Bige László kivigye a műtrágyát az országból és jócskán túlárazva adja a magyar gazdáknak. Műtrágya nélkül nincsen rendes termés, a műtrágyagyártás viszont egy ember kezében van Magyarországon: a balo

INSIDER

Orbán Viktor: Brüsszel ne emelje az energiaárakat! – Videó

Orbán Viktor miniszterelnök kedden Szlovéniába utazott, hogy megakadályozza Brüsszelt az energia árak emelésében.

INSIDER

Brutálisan emelni akarja a temetkezési díjakat Karácsony Gergely!

Csütörtökön szavaz a fővárosi közgyűlés a temetkezési díjak drasztikus emeléséről, Karácsony Gergely egyes tételek 20 százalékos emelésére tesz javaslatot. Az indok: Tarlós István évek óta nem emelte az árat, így hát visszamenőleg is érvényesítik a drágul

KÜLFÖLD

Felháborító visszaélés: kihasználják a boltok a koronavírus okozta pánikot

A veszélyes vírus miatt Kínában megnövekedett a szájmaszkok iránti kereslet, a boltosok pedig azonnal emelték az árakat.

INSIDER

Újabb lisztáremelésre készülhetünk!

Az aratás után végrehajtott, akkor 8-9 százalékos lisztáremelés után most még magasabb árat akarnak ismét kérni a malmok a termékeikért.

INSIDER

Mától ennyivel drágábban tankolhatsz

Éppen hétvégére emelte meg a benzin árát a MOL, többe kerül mától a gázolaj is.

RIPOSTER

Sokkoló áremelés Budapesten, erre készülj vasárnaptól

Nem lesznek népszerűbbek a taxisok. Sőt...

INSIDER

Karácsonyra 100 forint lesz a tojás?

Hihetetlen változás: pár hónapja még az idegméreg-botrány miatt kerülték sokan a tojást, most viszont az ára miatt. Ijesztően drágul.

LEHÚZÁS

A kemény hideg miatt tovább drágulhat a krumpli!

Tavaly 22 százalékkal drágult a burgonya. Csak ront a helyzeten az időjárás, egy készülő rendelet miatt pedig egekbe is szökhet az alapzöldség ára.

TREZOR

Elkezdődött! Több cigimárka eltűnik a polcokról!

Marlboro, Multifilter, Philip Morris, Benson&Hedges, Golden Gate, Symphonia, Mustang, Főnix, West, Gauloises, Davidoff - ezeket hamarosan hiába is keresnéd a nemzeti boltokban.

LEHÚZÁS

Már megint benzináremelés jön szerdán!

Ezen a héten is emelik az üzemanyagok árát! Bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti, nagykereskedelmi árát szerdán.

SÁRGACSEKK

Brutálisan drágulhat a mobilozás!

A roamingdíj tervezett megszűnése miatt a szolgáltatók emelhetik a tarifákat! És ha megtehetik, miért ne tennék meg? Nincs rá szabályozás! Jó lesz figyelni, melyik lesz az olcsóbb!

LEHÚZÁS

Brutális áremelés várható! Bekeményít a BKV!

Az Index.hu nyilvánosságra hozta Tarlós István Orbán Viktornak írt levelét. A városháza eddig titkolta a tartalmát, de az adatvédelmi hatóság szerint közérdek, ezért nyilvános. A levélből kiderül, hogy drasztikus lépések jöhetnek, ha a kormány nem segít b

LEHÚZÁS

Szerdától vége az olcsó benzin korszakának!

Amerika nem termel eleget, alacsony a Rajna vízállása, stb... Meg lehet magyarázni, hogy miért, de az autósokat ez nem igazán vígasztalja. Hamarosan jelentősen emelkedhet az üzemanyagok ára, és ez a lényeg! Jobb, ha tudunk róla!

RIPOSTER

Drágul a cigi! Ennyivel kell többet fizetned hamarosan

A dohányosok ismét mérgelődhetnek, ugyanis a kormány megemeli a cigaretta árát. Az árváltozás pedig nem kicsi.