BOZÓT

Vona válságstábot állított fel a Terry Black-botrány kezelésére!

A pártelnök legfontosabb embereit, köztük a feleségét állította csatasorba a veszélyesnek ítélt helyzet kezelésére.
címkék:
  • Szerző: G.K.I.

A %% információi szerint a pártelnök, aki már a feleségét is felhasználta a kétség kívül kényelmetlen botrány elsimítására,

olyan súlyúnak ítélte meg a homoszexualitás vádját, hogy külön szakértő csapatot állított fel a kényes ügy körüli teendők meghatározására.

Terry Black ugyanis konkrét állításokat fogalmazott meg a pártelnökről, s nem tudni még hogy lesz-e folytatás...

Különösen azt tartják veszélyesnek, hogy a párt korábban több fórumon is élesen elítélte az azonos neműek közötti kapcsolatokat, sőt a büntetőtörvénykönyv súlyosbítását is követelték velük kapcsolatban.

Egy korábbi hasonló botrány kapcsán a kurucinfo így fogalmazott:

 "Meggyőződésünk, hogy a buziság egy természetellenes aberráció, ami valószínűleg mindig is volt, sőt mindig is lesz, de az, hogy napjainkban ennyire felszínre jött, nem véletlen, hanem egy nemzetromboló politika egyenes következménye. Mindenesetre ennek a nemzeti mozgalmakban semmi helye, sőt ellene radikális fellépés kívánatos."

Így áll össze a Terry Black-válságkommandó...

A  párt belső köreiből származó információk szerint  a Terry Black-médiakommandó  Vona Gábor által felkért tagjai a következők:

A pártigazgató Szabó Gábor (aki  a napokban amiatt került az érdeklődés középpontjába, mert jutott neki a Kreml legfelső köreiből származó exkluzív Putyin-vízumokból),

Forrai Richárd, akit a párt mögött álló csúcsmenedzsernek titulált a 444.hu is. de akit a párt saját házi Simicskájaként is becéznek szerteágazó, a Jobbikot kiszolgáló nagyszabású üzleti vállalkozásai miatt.

Meghívták a válságstábba Dr. Szotyori-Lázár Zoltán ügyvédet, Vona titkos tanácsadóját is, akit harciassága miatt "Szolnoki Szamurájnak" neveznek.

Tagja még a médiakommandónak Vona Gábor felesége aki a Terry Black botrány miatt meghökkentő módon Orbán Viktor feleségétől kért gyors segítségét férje számára.

Barikád és ajzószer

Vona-Szabó Krisztina  nem csupán magánember, mint azt állítja. Mindig is részt vállalt a Jobbik politikájában, sokáig tulajdonosa, manapság pedig szerkesztője a Barikád! című jobbikos pártlapnak.

Emellett egy női portált is üzemeltet, ami az Index leleplező cikke szerint szexuális ajzószereket is reklámoz.

 

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?