LOVE

Bol­doggá tet­ték Can­nes-ban ezek a ta­lál­ko­zá­sok Vajna Tí­meát

Andy Vajna végre a fe­le­sé­gé­vel lehet, akit a szü­lei is meg­lá­to­gat­tak a film­fesz­ti­vá­lon.
  • Szerző: ripost

Három hónap távollét után Franciaországban végre újraegyesülhetett a Vajna család! Andy Vajna ugyanis a Cannes-i Filmfesztiválra látogatott, amelyen a felesége, Vajna Tímea is részt vesz. 

Andy ráadásul nem egyedül érkezett: magával vitte Tímea szüleit is, így a család négyesben élvezheti a francia Riviéra örömeit.

EZT OLVASTAD MÁR?

"Timivel huszonegy évvel ezelőtt voltunk itt nyaralni" - mesélte a Blikknek Palácsik Zoltán, Tímea édesapja, aki elárulta, nem igazán kedveli a nyilvánosságot. 

Timi és Andy végre újra együtt.
Timi és Andy végre újra együtt.
Fotó: Markovics Gábor
A munkatársaim is rendszeresen követik a lányom közösségi oldalait, mindig tudatják velem, hogy milyen fotót láttak róla.

Tímea a lapnak elmondta, nagyon boldog amiatt, mert a férje, Andy Vajna  bízik benne

"Nagyon szeretem őt, egyszerre vagyunk szerelmesek, ugyanakkor nagyon tiszteljük egymást. A legjobb érzés számomra az, hogy Andy engem helyezett előtérbe, engedi, hogy tanuljak, és azon van ő is, hogy minél jobban érvényesülhessek.

Ez az egymás iránti szeretet legfőbb szintje

- fogalmazott Tímea, aki az életét a jótékonykodásnak és a divatnak szeretné szentelni. 

Eközben a címlapon

Emellett van egy titkos vágya, mégpedig az, hogy egyszer egy igazán érzelmes kisfilmet készíthessen: érdekli ugyanis a filmezés világa.

A filmfesztivál után Tímea visszatér Amerikába, ahová férje követi, amint ideje engedi. Egy biztos, a nyár második felét mindenképpen együtt töltik majd.