KEDVENC

Óri­ás­kí­gyó a há­ló­szo­bá­ban: Bi­zarr kérés miatt sza­kí­tott a pár

Nem min­dig van­nak egy hul­lám­hosszon a párok a há­zi­ál­la­tok­kal kap­cso­lat­ban. Van, aki képes pár­ját cuki kutya vagy cica miatt fa­kép­nél hagyni. És akkor az ext­rém ked­ven­cek­ről, mint ma­dár­pók vagy óri­ás­kí­gyó még nem is be­szél­tünk. Na­gyon durva szto­rik jön­nek!
  • Szerző: J.D.

Ha választani kell a háziállat és a pasi között, a legtöbb nő a kiskedvencre szavaz. De hogy emiatt párok menjenek szét, sőt, válás legyen a vége – az nem egészen hétköznapi. Nők és férfiak vallottak arról, hogyan ért véget a kapcsolatuk a kutya vagy a cica miatt. Bizarr sztorik!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. A pasim azért szakított velem, mert egyszer azt mondtam neki, hogy jobban szeretem a kutyát, mint őt.

2. Azt mondta az exbarátom, hogy utálja a macskámat. Pedig a macskám az életem! Ja, meg rondának nevezte a cicust. Ezért lett ex belőle.

3. Tíz éve együtt éltünk a férjemmel, amikor hazavittem egy kóbor kiskutyát. Hatalmas patáliát csapott, minden hülyének elhordott, és közölte, hogy dobjam ki az állatot, vagy ő teszi meg. Nem tágítottam, szóval összepakolt, és elment. Aztán elváltunk.

4. Engem a pasim azért hagyott ott, mert nem akartam megszabadulni a cicámtól, aki öt éve velem lakik.

5. Egy sráccal a gimiben azért szakítottam, mert ki nem állhatta őt a macskám – aki egyébként mindenkivel jól kijött. Ezt egy jelnek véltem, és véget vetettem a kapcsolatnak.

Eközben a címlapon

6. A pasim hazahozott egy óriáskígyót, és a terráriumot a hálószobában tartotta. Azt mondta, szexuálisan izgatja, ha egy légtérben van velünk. Nekem halálfélelmem volt. Nem akarta elvinni, szóval én költöztem.

7. Elveszett a macskám, és napokig ki voltam borulva. A pasim meg ezt nem tudta elviselni, azt mondta, hisztizek, és neki ilyen nő nem kell.

8. A csajom azzal a szöveggel lépett le tőlem, hogy az agyára megy, hogy a kutyámmal többet szelfizek, mint vele.

9. Azért szakítottam a barátnőmmel, mert a kutyám nem szerette. A kutyák megérzik a rossz szándékot, és mindig morgott a csajra. Hittem neki.

10. A pasim azért szakított velem, mert meg szoktam puszilni a macskát, és szerinte ez undorító; főleg, hogy őt is megcsókolom.

11. Azt mondta a srác a macskámra, hogy ronda. Három hónapja jártunk. Szakítottam, és nem bánom.

12. Többek között azért szakítottam a pasimmal, mert azt mondta a kutyámra, hogy az ő kutyája. Lehet, hogy ez így hülyeségnek hangzik, de az én kicsikém csak az enyém, négy hetes kora óta nevelem.

13. A legutóbbi pasimmal minden tök jól alakult, de allergiás volt a macskákra. Képtelen lennék olyan férfival élni, aki nem bírja a macskákat.

14. Az excsajom megütötte a kutyámat. Azonnal szakítottam vele, miféle ember képes megütni egy állatot?