LOVE

Újra rátalált a szerelem, Fluort is meglepte, ki rabolta el a szívét

A magyar rapper már évek óta ismeri barátnőjét, de eddig egyikük sem gondolta, hogy szerelem lesz a kapcsolatból.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A 31 éves Fluor Tomi sokáig volt szingli, de most régi barátjával komolyabbra fordult a kapcsolatuk. Mesit már hét éve ismeri, mégis csak most szerettek egymásba. A zenész a Blikknek mesélt először a nőről, aki hosszú idő után visszahozta az életébe a boldogságot. 

"Most januárban valami megváltozott közöttünk: ezer éve ismerjük egymást, de eddig csak barátként tekintettünk a másikra. A kapcsolatunk február 14-e óta hivatalos, előtte csak haveri egymásnál alvások voltak, ami egyszer csak eggyel komolyabb szintre lépett" – vallotta be a lapnak Fluor, akinek párja új videóklipjében is szerepel, amit az Ittalvós című számhoz forgattak.

"Február 14-én forgattuk a videót, és óriási romantikus jelenetek voltak. Annyi mindent megéltünk egy nap alatt. Például 20 emelet magasról lógtunk a mélybe, közben fogtam a karját, hogy le ne essen. Ez a forgatás fordulópont volt a kapcsolatunkban, úgyhogy megbeszéltük, onnan datáljuk magunkat. Bár ez egy friss kapcsolat, de végre újra szerelmes vagyok. Hosszú ideig nem volt az életemben olyan lány, aki igazán megfogott volna" – tette hozzá Fluor. A rappernek évek óta nem volt komoly kapcsolata, előző barátnőjével, Lottival 2016-ig alkotott egy párt. Mesit viszont a szemfüles rajongók már jól ismerhetik, hiszen nem először tűnik fel a színen.

"Furcsa, hogy miket dob az élet és a dalok. Mesi ugyanis az a lány, aki négy évvel ezelőtt szerepelt a Rakpart klipjében. Õ az, akit a hátamon viszek a kavicsok közé. Érdekes, hogy tényleg hány szerelmet bír el a rakpart" – tette hozzá mosolyogva.

címkék: