FÜLES

Ár­ve­résre ke­rült a ma­gyar szí­nész­le­genda ék­szere

Ka­la­pács alá kerül a nem­zet szí­né­szé­nek ék­szere egy in­ter­ne­tes ár­ve­ré­sen, amit az Au­rora Bo­re­a­lis című film­ben vi­selt a nya­ká­ban.
  • Szerző: Bster

Törőcsik Mari legutóbbi filmszerepében, az Aurora Borealisban viselte azt az antik nyakláncot, amire a közösségi oldalon hirdettek árverést. Az ékszer kikiáltási ára 90 ezer forint, és egészen május 27-éig lehet rá licitálni a Lépjünk, hogy léphessenek elnevezésű Facebook-oldalon. A kezdeményezéshez egyébként számos művész csatlakozott.

Így többek között Demjén Ferenc a születésnapi pólóját egy dedikált fényképpel, Koncz Zsuzsa egy kézjelével ellátott könyvet, a Quimby együttes több relikviáját ajánlotta fel, és még tucatnyi emléktárgy érkezett festőktől, színészektől és egyéb ismert alkotóktól.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

Törőcsik Mari boldog, hogy segíthet a gyerekeken. A -nak elárulta: szinte minden számára fontos személyes tárgyat elárvereztetett már, kivéve ezt a nyakláncot.

"Nagyon szép emlékeket őrzök az Aurora Borealis forgatásairól, és az a nyaklánc is a szívemhez nőtt.

Ugyanakkor egy pillanatra sem bánom, hogy elárverezik.

Nincs más dolgunk ezen a világon, mint hogy a lehetőségeinkhez mérten kihasználjuk az ajándékba kapott népszerűségünket, és segítsük a rászorulókat. Különösen igaz ez, ha gyermekekről van szó, érzékeny vagyok rájuk, így természetes volt számomra, hogy a nevemmel és a filmben viselt ékszerrel megpróbálok segíteni az egyesület törekvéseiben - nyilatkozta a Nemzet Színésze címmel kitüntetett művésznő, aki a napilap hétfői számában elmeséli, miket ajánlott fel az utóbbi években jótékonysági célra, és megszólal a szervezet elnöke is.