INSIDER

Több tíz­ezer ma­gyar gye­rek repül szom­ba­ton a ma­gasba

Fi­ni­sé­hez ér­ke­zett a Három Ki­rályfi, Három Ki­rály­lány Moz­ga­lom gye­rek­eme­lési re­kord­dön­té­sé­nek kam­pá­nya, amely­nek célja, hogy több tíz­ezer gye­re­ket emel­jünk egy­szerre ma­gasba szom­ba­ton.
  • Szerző: Ripost

A mozgalom célja megmutatni: a gyerek a jövő, a gyerek egy csoda, a gyerek örök érték!

A programokon nemcsak szülők és gyermekeik, hanem bárki részt vehet, aki egyetért ezzel. Mindenkit arra biztatnak a szervezők, hogy ha valakinek nincs gyermeke vagy már túl nagyok, akkor hozza el unokáját, unokaöccsét, barátja, vagy akár a szomszéd gyerekét. Budapesten és számos vidéki városban ezen a napon a mozgalom helyi szervezetei az önkormányzatokkal együttműködve családi napokat rendeznek, és országszerte egyszerre kívánják magasba emelni a gyerekeket.

A budapesti családi nap a Margitszigeti Atlétikai Centrumban lesz, a közös emelésre a tervek szerint 10 órakor kerül sor, melyre minél több gyerekkel érkező embert várnak.

Az „Emeljünk magasba minél több gyereket” rekordkísérletben való részvételhez regisztrálni szükséges, melyet itt lehet megtenni: www.haromkiralyfi.hu/emeldmagasba

További információ: www.haromkiralyfi.hu/emeldmagasba