FÜLES

Össze­pa­kolt a sztár­pár: Vi­lág­kö­rüli útra in­dul­nak

Évek óta Iz­ra­el­ben élnek, de most el­ér­ke­zett­nek lát­ják az időt, hogy hosszabb időre el­hagy­ják ott­ho­nu­kat és be­utaz­zák az egész Föl­det.
  • Szerző: Buster

Tíz év után döntött úgy Steiner Kristóf, hogy picit maga mögött hagyja Tel-Avivot és a világ más helyeit is felfedezi. Az újságíró tavaly házasodott össze izraeli szerelmével, Nimrod Dagannal, októberben pedig útra kelnek.

"Úgy érezzük Nimivel, hogy az életünk és a karrierünk most tart azon a ponton, amikor lehetőségünk van olyan döntéseket hozni, ami kiragad minket a megszokott mókuskerékből"

- kezdte az AC News-nak Kristóf, akit októberig számtalan elfoglaltság és felkérés köt Európához, sok helyen tart workshopot és a Kristóf Konyhájával vegán főzőkurzusokat szervez.

"Minden szuperül alakul a közös életünkben, de rengeteget dolgozunk, és úgy éreztük, hogy szükségünk van egy utazásra, mielőtt egy következő szintre emelnénk a családi életünket.

Szeretnénk világot látni és tapasztalni, mielőtt belevágunk esetleg a gyereknevelésbe vagy egy közös ingatlanba invesztálunk

- mesélte el a blogger.