FÜLES

Sarka Kata mellé állt Hajdú Péter édes­anyja!

Kata azt kéri az asszony­tól, hogy a Bá­lint An­tó­nia ellen ví­vott bo­szor­kány­per­ben áll­jon mellé.
  • Szerző: T.B.

Újabb fordulóponthoz érkezett Sarka Kata és Bálint Toncsi vitája: Hajdú Péter exei a tárgyalóteremben néztek farkasszemet. A kitűzött időpont előtt a bíróság folyosóján is feszült volt a levegő a két nő között: a felek egymásra sem néztek, a folyosó két végén ücsörögtek a bíróra várva. Egyedül Toncsi ügyvédje próbálta oldani a feszültséget, amikor szólt Katának, hogy felszaladt a harisnyáján a szem. Bár mindketten közszereplők, a megjelent sajtómunkatársaktól azt kérték, képmásukat ne közöljék az újságban.

Fotó: Markovics Gábor

Toncsi mint sértett, Kata, mint vádlott felelt a bíróság előtt. Az egykori szépségkirálynő szerint Kata kimerítette a rágalmazás és becsületsértés fogalmát, amikor évekkel ezelőtt saját Facebook-oldalán azt állította, hogy Toncsi egy jós-mágus segítségével rontást kért a Hajdú családra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

"Én soha nem láttam a jósnőt. Az anyósomnál jelentkezett, először Face­bookon üzenetek formájában, majd az otthoni telefonszámát kinyomozva telefonon is többször kereste. Neki mondta el a jósnő, hogy rontást kért ránk Antónia" – idézte a Bors Kata szavait, aki előállt egy egészen meglepő bizonyítékkal is, ami az ártatlanságát erősítheti. Kata szerint Toncsi egy bizalmas hangvételű üzenetben fejezte ki örömét afelett, hogy házassága Hajdú Péterrel tönkrement. Kata a bíróságon azt állította, férje aznap, amikor kiderült, hogy romokban van a kapcsolatuk, egy üzenetet kapott Toncsitól, amiben az egykori szépségkirálynő ezt írta: "Örülj neki, hogy fogott az átok" – idézte Toncsi üzenetét Kata a bíróságon, aki azt is elmondta, később Toncsi úgy nyilatkozott, feltörték a fiókját, az üzenetet nem ő küldte.

Az egykori szépségkirálynőt egyébként nem hallgatta meg a bíró, ugyanis arra majd csak akkor kerülhet sor, amikor a harmadrendű vádlott, vagyis maga a jós is megjelenik a testület előtt.

De nem csak a jósnőnek kell majd vallomást tennie a következő tárgyalási napon: mint fentebb írtuk, Kata szerint először az anyósa telefonszámát nyomozta ki szintén e bizonyos jósnő, s az eddig elhangzottak szerint Hajdú mamájának mondta el, hogy Bálint Antónia rontást kért Kata ellen.

Fotó: Markovics Gábor

Éppen ezért ügyvédjeik indítványára az ügyben hallgatják meg tanúként Hajdú Péter édesanyját, Zsuzsát is. Az asszony így fia két exével kerül majd szembe a tárgyalóteremben.

Eközben a címlapon