FÜLES

Össze­om­lott Pa­u­dits Béla! Nincs pénze a saját te­me­té­sére!

A nagy­be­teg szí­nész úgy érzi, már csak nap­jai van­nak hátra. Most szem­be­sült azzal: még arra sem futja ke­véske nyug­dí­já­ból, hogy tisz­tes­sé­ges te­me­tése le­gyen.
  • Szerző: T.B.

A 66 éves színész évek óta betegeskedik, állapota rohamosan romlott az utóbbi időszakban. 38 kilóra fogyott, nagy fájdalmai vannak, lebénult, már az ágyából sem tud felkelni, gondozójára van utalva. Azt mondja, így már semmit sem ér az élete. Türelmetlenül várja a halált, ami - ahogy fogalmaz - megváltás lenne számára. Azonban, amikor az elmúlásra gondol, görcsbe rándul a gyomra...

(Fotó: DFP)
(Fotó: DFP)

"Fogalmam sincs, hová fognak majd temetni. A kevéske nyugdíjamból képtelen vagyok félretenni a búcsúztatóm költségeire. Örülök, ha ételre és gyógyszerekre futja" - panaszkodott a -nak a Macskák egykori sztárja, aki többször gondolkodott már azon, mi lesz a testével a halála után.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A gondozóm azt mondta, elhantol majd a kert végébe. Én ennek nem örülnék. Bízom benne, hogy tisztességes szertartás keretében búcsúznak majd el tőlem. Bár, tulajdonképpen nekem akkor már teljesen mindegy lesz.

- elmélkedett Paudits Béla, aki egész nap az ágyában fekszik, emiatt fájdalmas felfekvések alakultak ki a testén.