OTTHONKA

Nem baj, ha kicsi a für­dő­szo­bád, így fér el benne min­den

A für­dő­szoba tö­ké­le­te­sen tük­rözi tu­laj­do­nosa sze­mé­lyi­sé­gét. Ha erre gon­dolsz, még tu­da­to­sabb le­hetsz abban, hogy ren­de­zed be, mi­lyen han­gu­la­túvá va­rá­zso­lod ezt a köz­ponti he­lyi­sé­get

Egy fürdőszobátmegtervezni olyan, mint egy helyiséget a saját képünkre formálni. Beleadhatjuk az egyéniségünket, vagy kifejezhetjük az álmainkat. Persze a lehetőségek sokszor kötöttek, mégis a variációk lehetősége végtelen.

Létra-pakoló

A fehérre mázolt létra könnyed, légies, és nagyon praktikus. Még a növények is elférnek rajta! A fehérre festett háncsból készített tárolók egységes, elegáns látványt nyújtanak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 által megosztott bejegyzés,

Átlátható tér

Ha kicsi a fürdőszoba, nagyobbnak látszik, ha a tér jól átlátható marad.

A zuhanyozó kabin fala legyen tiszta üveg. A rendezett tér, a zsúfoltságmentes belső nyugalmat áraszt. 2-3, összeillő szín megadja a kellő hangulatot.

 által megosztott bejegyzés,

Ultra-romantikus

Miért ne lehetne a fürdőben csillár? Az elragadóan nőies, rózsaszín virágos falhoz jól megy a sejtelmes hangulatú, térbe lógó lámpa.

Eközben a címlapon

 által megosztott bejegyzés,

Limitált magasság

A nem egységes belmagasságú tér kihasználására mutatunk most egy zseniális példát. A helyiség csökkent magasságú felébe került a zuhanyozó fülke. A szűkös körülmények nem akadályozták a luxus-berendezés kialakítását. Lépcső vezet a testi kényeztetés paradicsomába.

 által megosztott bejegyzés,

Természet-közeli

Ha nagyobb ablak nyílik a fürdőből, pláne földszinti, akkor nyert ügyed van. A kilátás a természetbe megnyitja a teret. A természetes anyagok, mint pl. a fa érzésben összekötik a kinti-benti látványt. Ebben a környezetben helye van az egyszerű, farekeszből kialakított faliszekrénykének.

ltal megosztott bejegyzés,

Rejtőzködő berendezések

Egy belső tér annál szebben mutat, minél letisztultabb. Ha van rá módod, rejtsd el a kötelező fürdőszobaiberendezéseket egy ajtó vagy elhúzható fal mögé.  A mosó- és szárítógép, a szennyestartó, a pakolók ott is a rendelkezésedre állnak.

 által megosztott bejegyzés,

Játékos geometria

Izgalmas átlós vonalak cikáznak a térben, amit a falat borító hatalmas virágok táncoló ívei lágyítanak.  Így lehet a kényszerhelyzetből,- ami a sátortetős helyiségből ered,- különlegeset alkotni.

 által megosztott bejegyzés,

Vad-romantika a luxus-barlangban

A moha színű törülközők, a rusztikus csempék, a relief fali dísz egy erőteljes, természethez kötődő személy fürdőszobáját mutatják. A kő keménysége, a fa meleg-élő érintése, a textil pihe-puhasága, tetézve egy váltott hőmérsékletű zuhannyal még a legkimerültebb embert is energiával tölti fel. 

 által megosztott bejegyzés,

Zsúfolt, mégis éteri

Minden négyzetcentiméter ki van használva ebben a kis fürdőben, mégse tűnik zsúfoltnak! Miért? Talán a csipke-szerű mintás padlócsempe az oka, talán mert a színeket a szürkére és annak árnyalataira limitálták. A letisztult minimalizmust csupán a barna fa bútorok és a zöld dísznövény lágyítják. Végtelenül nyugtató lehet itt áztatni magunkat egy kellemesen meleg, habos vízben.

 által megosztott bejegyzés,

Minden megengedett!

Unod, amit a fürdőszaküzletekben látsz? Vagy nincs pénzed onnan berendezni a kedvenc helyiségedet? Nézz körül a lakásban, a garázsban, a kertben. Csomó tárgyat, dolgot találhatsz, ami eredetivé, megragadóan egyedivé teheti a fürdődet. Légy bátor, próbálj ki mindent! Az biztos, hogy sajátodnak érzed majd, és sehol máshol nem találkozol hasonlóval sem.

 által megosztott bejegyzés,