SIKK

Meg­lepő és szu­per­szexi a 2018-as für­dő­ru­ha­di­vat!

Egé­szen új fazon fog jövő nyá­ron ta­rolni a stran­don. Már most lát­ha­tod, miben fogsz hó­dí­tani.

Még csak a tél első felében járunk, de már pontosan tudják a divattervezők, hogy miben fogunk csobbanni nyáron a vízparton. Mi pedig miért is ne ábrándozhatnánk kicsit a nyárról? Mutatjuk is rögtön, hogy mire készülj, mi lesz néhány hónap múlva az igazán menő darab. Lesz benne meglepetés...

1. Az új mottó: mellvillantás alulról! Igen, nagyon úgy tűnik, hogy a mély dekoltázsnak már lőttek, helyette pedig ez lesz az új őrület.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. És ez a szokatlan fazon egyáltalán nem kivételesen és egyetlen darabnál bukkant fel, hanem nagyon is jellemzi 2018-at. Nézd csak, íme egy újabb példa rá:

3. Sajnos arról még fogalmunk sincs, mégis mi tartja a helyén így a bikinifelsőt, de valószínű, hogy a gyorsúszást nem ebben fogjuk majd művelni. Viszont biztos, hogy a férfiak odáig lesznek érte.

4. Ha ennyire azért nem vagy merész, akkor azok az egyrészesek lesznek a neked valók, amelyek szinte a fél tested szabadon hagyják a kivágásukkal, így mutatják meg kebleidet.

5. A pántok továbbra is nagyon divatosak. Ha nem a meglepő dekoltázsokkal, hanem másfajta ötletességgel szeretnél szexi lenni, akkor a pántok lesznek a te legjobb barátaid jövőre is.

Eközben a címlapon

6. Legyen szó akár arról, hogy szinte egybekötik a felső- és alsórészt egymással, akár pedig arról, hogy külön díszítésként tűnnek fel a megszokott fazonú bikiniken.