MANI

MEGÍGÉRTÉK ÉS VISSZATÉRNEK!

Örömmel jelentjük be, hogy a Postmodern Jukebox ismét Budapestre látogat.

A közelgő 2020-as évek beharangozására, a híres idő visszapörgető Postmodern Jukebox néven ismert zenei formáció körbe fogja járni a bolygónkat 2019-ben a „Welcome to the Twenties 2.0 Tour” című turnéjukkal. A turné célja, hogy felkészítse a világot egy új évtizedre – egy olyan évtizedre, amelyben a Postmodern Jukebox megalkotója, Scott Bradlee reményei szerint az elmúlt generációk zenéjének jellemző stílusához és szakmabeli tudásához térünk majd újra vissza.

 

 

„Legutoljára a húszas évek a jazzt adták nekünk, Amerika egyetlen igazi művészeti formáját.

Ki tudja, mit hoznak a 2020-as évek?" – morfondírozik Bradlee. „Egy biztos, a legtöbb embernek már elege van a kattintásra csábító főcímsorokból, az esztelen valóságshow-kból, és az okostelefon-függőségből, melyek csak arra voltak jók, hogy elidegenítsék egymástól az embereket az elmúlt évtizedben. Mi arra használjuk a kis popkultúra kuckónkat, hogy megkérjük az embereket, felejtsék el a problémáikat, és jöjjenek velünk bulizni egy estére, ezzel megünnepelve az igazi zenei tehetséget és az időtlen stílust – élőben és a való életben.”

 

A Postmodern Jukebox a „Welcome to the Twenties 2.0 Tour” című turnéjával közel 250 városban fog fellépni igazi Twenties 2.0 partihangulatot teremtve.

 

 

„Amikor megalkotjuk a Postmodern Jukebox koncepció turné verzióját, mindig a megfelelő tehetségeket párosítjuk össze a megfelelő zenei anyaggal, és egy különleges, elképesztő élményt építünk fel a Postmodern Jukebox rajongói számára” – árulja el Bradlee.

„Készüljetek a legszenzációsabb Húszas Évek partijára ‘A nagy Gatsby’ ezen az oldalán."

 

A Bradlee által 2009-ben megalapított Postmodern Jukebox (PMJ) több mint egymilliárdos YouTube nézettséget és 3,5 millió feliratkozót gyűjtött össze, valamint 1,7 millió Facebook követői létszámot ért el. Az elmúlt fél évtizedben, a PMJ több száz fellépéssel, telt házas koncertekkel, hat kontinensen át végigturnézta a világot. Olyan show-kon is felléptek, mint a „Good Morning America”, vezették az iTunes és Billboard zenei slágerlistákat, és még az NPR Music, NBC News figyelmét is felkeltették, valamint egy egész sor hírességet is a rajongóik között tudhatnak.

 

A 2019. március 13-ai budapesti koncert jegyelérhetőségei:

A  V.I.P Csomagok, valamint a jegyek értékesítési jegyelővétele 2018. november 7-én, szerdán kezdődik, délelőtt 10 órakor.

A nagyközönség számára a jegyértékesítés pénteken, november 9-én, 10 órakor indul online a www.eventim.hu oldalon, valamint Ticket Express jegyirodáiban.

A budapesti koncert szervezője ismét a Danubius Music Produkciós Iroda.