KÜLFÖLD

Meg­döb­bentő, rend­kí­vüli be­je­len­tést tet­tek a kis Mad­die szü­lei

Lehet, hogy a rend­őr­ség nyo­mok hi­á­nyá­ban tét­len, de ez nem ál­lítja meg az ag­gódó szü­lő­ket.
  • Szerző: Ripost
Forrás: Europress-Melanie Maps/AFP
Forrás: Europress-Melanie Maps/AFP

Az eltűnt kislány szülei tegnap még arról nyilatkoztak, félnek, hogy a rejtélyes körülmények között eltűnt kislány, Maddie McCann keresése egyik percről a másikra befejeződik, mert a vizsgálatra adományozott összeg elfogy és nincsenek új nyomok sem - írja a Daily Mail.

A felderítés 11 millió fontba (csaknem 4 milliárd forintba) került, de ez a hónap végére elfogy. A nyomozás folytatására ugyan nem nyújtottak be új kérvényt, de a szülők most közölték, hogy ennek ellenére sem adják fel a reményt- írja a tag24.de.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A pár megesküdött, hogy soha nem fogja abbahagyni a keresést, még akkor sem, ha a rendőrség végül leállítja a finanszírozást. Mint mondják, a kutatásnak más módja is van. Egy bennfentes azt állítja, szükség esetén a házaspár magánnyomozót fog felfogadni.

Mint ismert, Maddie a szállodai szobájukból tűnt el hároméves korában 2007-ben. Több teória is napvilágot látott azóta, többen tudni vélik, hogy emberrablók áldozata lett a gyerek, sokak szerint azonban maguk a szülők gyilkolták meg.