FITTFAZÉK

Liszt­men­tes, kó­ku­szos-cso­kis keksz, ami­ből bát­ran nas­sol­hatsz

Tö­ké­le­tes, di­é­tás csúcs­süti, szu­per anya­gok­ból. Glu­tén­men­tes, cso­ki­ch­ip­ses keksz, a kó­kusz má­mo­rító ízé­vel.

10 perc előkészítés után, 10 perc alatt már meg is sül.

HOZZÁVALÓK 24 darabhoz:

  • 2 csésze mandulaliszt
  • ¼ tk. tengeri só
  • ¼ tk. sütőpor
  • 6 ek. kókuszolaj
  • ¼ csésze diétás édesítő
  • ½ tk. mandulakivonat
  • 2 ek. víz
  • ½ csésze csokoládé chips (70 százalékos fekete csokiból)
  • ½ csésze kókuszreszelék
EZEKET OLVASTAD MÁR?

ELKÉSZÍTÉS:

1. Melegítsd elő a sütőt 180 Celsius fokra. Bélelj ki sütőpapírralegy nagy tepsit.

2. Egy nagy tálban kavard össze a mandulalisztet, tengeri sót, sütőport.

3. Egy kisebb tálban keverd össze az olvasztott kókuszolajat, édesítőt, mandulakivonatot, vizet.

4. A száraz hozzávalókhoz add hozzá a folyékonyakat, és jól dolgozd össze.

5. Keverd bele a csokichipset és a kókuszreszeléket.

Eközben a címlapon

6. Adagolókanállal merj ki negyed labdányi adagokat a sütőpapírra. Egy villa hátuljával lapítsd őket korongokká.

7. Told a sütőbe 9-11 percre, vagymíg a szélek világos aranyszínűre nem pirulnak.