LELKIZŐ

Ki­tá­lalt a fe­le­sége: Ma­ga­te­he­tet­lenné vált a kór­ház­ban Lerch Ist­ván!

Agy­vér­zése óta kép­te­len hely­re­jönni! A le­gen­dás ze­nész már a te­le­fon­ját sem tudja ke­zelni. Fe­le­sége tel­je­sen ki­akadt!
  • Szerző: O.Á.

Az ablaknál fekszik, és egész nap csak a fákat nézi, kommunikálni nem tud – ilyen állapotban van jelenleg a V’Moto-Rock zenekar ikonikus zenésze. A felesége dühében osztotta meg a rajongókkal ezt az információt.

A zenész januárban kapott súlyos agyvérzést, azóta alig szivárog ki információ az állapotáról. Lerch István felesége, Enikő igyekszik megtartani minden hírt a szűk család számára. Teszi ezt annak ellenére is, hogy a rajongók bizony nagyon szeretnék, ha néha értesülhetnének róla, hogy éppen hogy van a kedvencük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: TV2

Az Erkel Ferenc-díjas zenész heteken át volt kritikus állapotban, és sajnos még a mai napig sem sikerült az orvosoknak olyan állapotba hozniuk, hogy a saját lábán elhagyja az egészségügyi intézményt. Hogy pontosan mi volt a baj, s hogy milyen állapotban van most az Angyallány szerzője, jobbára mindenki csak találgatta.

"Tüdőgyulladása van, ami az utóbbi napokban javult, gyenge, felkelni nem tud. Ellátása kitűnő, az ablaknál fekszik, fákat nézeget, húszpercenként ránéznek, orvos is ellenőrzi mindennap. Az idegsebészeten már két hónappal ez­előtt lemondtak róla. Hosszú még az út. Felesége, Enikő" – írta Lerch Facebook-oldalára az asszony.

A Bors szerint Lerch István felesége, úgy fest, elvesztette a türelmét a kritikákat olvasva, mert ezt írta:

"István több mint öt hónapja van kórházban, volt, amikor egy petákot sem adtak az életéért. Mutatok neki videókat, üzeneteket, de mivel nem tudja a telefont kezelni, ezért én nyomom meg a gombot helyette. Gondoltam, írok majd néhány sort róla is, de ha ilyen ellenséges üzenetek érkeznek, akkor nem teszem, és a továbbiakban sem fogok semmire válaszolni. Szép napot kívánok! A nej"

Eközben a címlapon