TÜZELŐÁLLÁS

Vész­jósló, Ro­naldo miatt tar­tot­tak vál­ság­ér­te­kez­le­tet a Re­al­nál

Flo­ren­tino Pérez uta­sí­tá­sára ültek le egy­más­sal be­szél­getni a sztá­rok. Zi­dane-ról sem fe­led­ke­zett meg az elnök.
  • Szerző: HBK

Válságértekezletet tartottak a Real Madrid sztárfocistái: a találkozó célja az volt, hogy megoldást találjanak Cristiano Ronaldo gyenge formájára.

Sergio Ramos (balra) próbál mindenben segíteni Ronaldónak
Sergio Ramos (balra) próbál mindenben segíteni Ronaldónak

A spanyol Marca információja szerint a madridi klub elnöke, Florentino Pérez személyesen kérte arra Sergio Ramost, hogy üljön le a rutinos játékosokkal Ronaldo miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A világbajnok védő így is tett, közös vacsorára hívta Ronaldót, Luka Modricot és Marcelót. Együtt megbeszélték, miért kerülhettek január végére hatalmas ponthátrányba a Barcelonával szemben, illetve Ronaldo gólínsége is téma volt.

A jelek szerint prímán sikerülhetett a találka, hétvégén a Real 7–1-re verte a Deportivót, Ronaldo két gólt is szerzett. Pérez egyébként Zinédine Zidane-ról sem feledkezett meg, a francia edzővel is egyeztetett arról, kiket szeretne a csapatban látni. S mint kiderült, Ronaldo nélkül még rosszabb a Real, meg a Király Kupából esett ki egy másodosztályú ellenféllel szemben.

Arról nincs hír, hogy Ronaldo esetleges távozásáról is beszéltek volna. A pletykák szerint ez az utolsó szezonja Madridban, nyáron elengedik.