LELKIZŐ

Titokban műtötték: kiderült, mi okozta Koós János halálát

Vasárnap hajnalban jelentette be családja, hogy rövid betegség után 81 évesen elhunyt Koós János. A Ripost megtudta: múlt kedden került kórházba, ott érte a halál. A család később ad tájékoztatást a temetésről.
  • Szerző: sv

Az utolsó nagy legendák egyike távozott. Koós János. A hivatalos tájékoztatás szerint, a művész rövid ideig tartó betegség után hunyt el. A %% azonban megtudta, az énekest kedden kórházba szállították, majd megműtötték, viszont az operációból már nem épült fel. Bár az orvosok mindent megtettek, hogy megmentsék, lapunk úgy tudja, pár nappal később Koós szíve végül feladta a harcot. Szombaton a kórházban hunyt el a Táncdalfesztiválok egyik legnagyobb legendája.

Úgy tudjuk, nem ez volt az első alkalom, hogy kórházban kellett kezelni a művészt. Információink szerint tavaly is volt már egy komolyabb beavatkozása, de abból teljesen felépült. A család egyelőre az ügyben nem szeretne megszólalni, és a temetés részleteiről is csak később adnak tájékoztatást.

Koós János egészsége azután kezdett el romlani, hogy 2017-ben, Klapka György temetése után, elesett saját ajtaja előtt és kificamodott a válla. A zenészt akkor is meg kellett műteni, és bár az operáció jól sikerült, komoly fájdalmai maradtak,  nehezen tudta mozgatja a karját. A mindig életvidám művészen azonban sosem látszott, hogy gond lenne az egészségével. Főleg, ha a közönség elé lépett. Õt csupán az érdekelte, hogy egyetlen egy fellépése se maradjon el.

Legutolsó interjúját pár hete adta az ATV-nek, Jakupcsek Gabriella műsorában csillogó szemmel nyilatkozott, jókedvűen válaszolt a kérdésekre, és szokásos módon viccelődött a műsorvezetővel is. A beszélgetés során azonban feltűnő volt, hogy János hangja egy kicsit megváltozott, sokszor köhögött, de senki nem gondolt arra, hogy komoly probléma állhat a háttérben.  

Hogy Koóst mi bántotta a legjobban élete utolsó éveiben? Ez kiderül a hétfői %%- napilapból!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?