SIKK

Iz­gal­mas rések a ruhán! Az idei di­vat­tól le­esik a férfiak álla!

A nők leg­na­gyobb fegy­vere a ti­tok­za­tos­ság. Nem kell min­dent meg­mu­tatni, hogy szív­dög­lesz­tőek le­gyünk. Elég, ha el­húz­zuk a mé­zes­ma­dza­got. A ta­va­szi és nyári divat pedig erre tö­ké­le­tes al­kal­mas.
címkék:
  • Szerző: Z.B.

Hamarosan megérkezik a tavasz, és végre eljön a szexi, elegáns és lenge ruhák ideje. Hangsúlyozzuk a nőiességet csinos és dögös ruhákkal! Villanjon titokzatosan a dekoltázs, a hát és a has. Ezekben a rucikban biztosan a parti sztárjai lehetünk, de egy romantikus esti sétához is szuper választás ez a stílus.

Fotó: 123RF
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Találjuk meg a leginkább hozzánk illőt, és emeljük ki a legcsábítóbb testrészünket!

Fotó: 123RF

A színek a tavasz ébredésére emlékeztetnek, illetve a forró, fülledt nyárra. Megjelennek majd a virágminták, kicsik és nagyok egyaránt, valamint a vad vörös.

Fotó: 123RF

Egyszerű vonalak, azonban minden ruhadarabban lesz egy kis kacérság. Egy apró rés a has-, mell-, vagy hátrészen. De a teljesen felvágott szoknya is divatba jön.

Fotó: 123RF

A különleges szabással hangsúlyozhatjuk a homokóra alakot.

Fotó: 123RF

A hétköznapokra is tökéletes viselet, viszont ha nagyon rövid  a ruha, akkor célszerű, hogy a többi része szolid legyen, nem kell mindent megmutatni. Csak villantani egy kicsit!

Eközben a címlapon
címkék: