SIKK

Esze­lős vörös haj­zu­ha­tag: Egy orosz nő árulja el a tit­kot

Nem­csak fo­tó­kat oszt meg comb­kö­zé­pig érő ha­já­ról, hanem haj­ápo­lási tip­pe­ket is több száz­ez­res kö­ve­tő­tá­bo­rá­val az Ins­tag­ra­mon. Se­gí­teni és lel­ke­sí­teni sze­retné őket, ugyanis az ő haja is kő­ke­mény mun­ká­val lett va­rázs­la­to­san szép.

Küzdöttél már azért, hogy megnőjön a hajad? Nézegetted már a fotóidon, mennyit nőtt egy év alatt? Ha nem vagy elégedett a hosszával, gondolj arra, hogy büszke is lehetnél az eredményre, hiszen a hajnövesztés nem egyszerű. Ha hosszú távú célként tűzted ki, hogy pár éven belül derékig érő hajkoronád legyen, nézd meg ennek a lánynak az Instagram oldalát, és egyből visszatér a lelkesedésed!

Fotó: Instagram
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az orosz lány természetes vörös haja egy méter és két centiméter hosszú. De ez nem mindig volt így, a 23 éves Anastasiya Sidorova egy másoknál is gyakori betegségben szenved: hajszálai hajlamosak az elvékonyodásra, ritkulásra, így egész életében elkeseredett küzdelmet folytatott a szép hajkoronáért. Végül felkeresett egy hajspecialistát, aki olyan kezelést ajánlott, hogy nem csak dúsabb, de hosszabb és selymesebb is lett a haja, mint valaha.

Anastasiya azóta maga is hajtanácsadással foglalkozik, Instagram oldalán folyamatosan osztja meg a tanácsokat a csaknem négyszázezres követőtáborával. Imádják a lélegzetelállító fotóit is, a lány haja ugyanis páratlanul szép.

A hajápolási tippeket orosz nyelven osztja meg követőivel.

Ezreknek ad reményt, akiknek problémás a haja - hiszen ő maga is sokat küzdött, hogy elérje ezt az eredményt:

Nemcsak hajápolással, hanem étrenddel kapcsolatos tippeket is megoszt a követőivel.

Eközben a címlapon