SIKK

Ha ezt a három ruhát be­szer­zed ta­vas­szal, te is na­gyon csi­nos le­hetsz

Van­nak a di­vat­ban szinte örök da­ra­bok, me­lyek évről-évre be­kúsz­nak a tren­dekbe. Apró vál­toz­ta­tá­sok­kal, vagy éppen az év leg­di­va­to­sabb szí­ne­i­ben, de meg­je­len­nek. Ha va­la­me­lyik hi­ány­zik a kol­lek­ci­ód­ból, aján­lott ta­vas­szal be­sze­rez­ned!

Vannak ruhadarabok, melyek szexisek, kényelmesek, és mindig dobnak a megjelenéseden. Mutatunk három olyat, melyeket minden nőnek érdemes beszereznie. Tavasszal és a hűvös nyári napokon is a legjobb választás.

1. Fehér blézer

Fotó: Instagram
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem kell a fehér blézer mellé védőbeszéd, hiszen bármire ráveheted, és bármihez felveheted. Egyrészt a hűvösben nagyon jól jön, másrészt a szetted is feldobja. Egy farmerszoknyát is elegánsabbá tesz. Öltözz fiatalosa és divatosan!

2. Ingruha

A tavasz kedvenc viselete, minden testalkatra jó választás. Felveheted csak önmagában, de övvel viselve is nagyon szexi lehetsz. Karcsúvá varázsolja a külsődet. Idén is az egyik legjobb tavaszi választás.

3. Rövid, vágott farmerdzseki

Tuti tipp! Feldobja a ruhák egyszínűségét, derék résznél megszakítja a szetted, rendkívül kényelmes. Mindenhová érdemes magaddal vinni, amint hűvösebb egy kicsit az idő, máris felkaphatod.