LOVE

Titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent a TV2 sztárja

Az Ázsia Expressz sztárja már rég belenyugodott abba, hogy kedvese sosem veszi feleségül, ám egy napon hatalmas meglepetés érte őt.
  • Szerző: ripost

Óriási meglepetés érte a minap Fésűs Nellyt, amikor egy barátnője esküvőjére érkezve megtudta, hogy az valójában az ő nagy napja.

A színésznő már nyolc éve alkot egy párt Vajtó Lajossal, ám az ismert üzletember már a kapcsolatuk elején kikötötte, hogy nem hajlandó nősülni, Nelly ne is álmodjon erről.

Ehhez a véleményéhez akkor is tartotta magát, amikor négy évvel ezelőtt közös gyermekük született, Vajtó szívét Elza Zorka érkezése sem lágyította meg.

Nemrégiben azonban rájött, hogy közös lányuk miatt nem ártana papíron is hitelesíteni a szerelmüket, ezért úgy döntött, egyedül megszervezi a még Nelly számára is titkos esküvőt.

A színésznő abban a hitben érkezett az anyakönyvvezetőhöz, hogy az egyik barátnője megy férjhez, és még a menyasszony furcsa kérése sem zavarta: az esküvőre meghívott vendégek fehér ruhában érkezzenek...

"A hivatalba lépve hangosan megkérdezte egy alkalmazott, hogy melyik esküvőre jöttünk, még a hölgy nevét is kimondta, így aztán abszolút nem sejtettem semmit. Ott állt a barátnőm minket várva, azt füllentette, lesz még egy fotózás, majd hirtelen a kezembe nyomta a menyasszonyi csokrot, és arra kért, segítsek neki, mert beleakadt a ruhája a cipőjébe."

Aztán megszólalt a zene, és az anyakönyvvezető megkérte az ifjú párt, hogy fáradjanak hozzá.

"Felnéztem és megláttam, hogy a terem a rokonaimmal és barátaimmal van tele, majd jön felém életem értelme, a gomblyukában ugyanolyan rózsával, mint az én csokrom. Ekkor fogtam csak fel, hogy mi történik" - mondta el a Best magazinnak Nelly, akinek Vajtó aznap azt füllentette, hogy vidékre kell utaznia egy temetésre.

Az esküvő után a pár és a násznép egy finom vacsorával ünnepelt, később pedig nászútra is elmennek.