FITTFAZÉK

Fel­hő­fa­gyi cukor nél­kül, ez a nyár di­é­tás őrü­lete!

A nyári me­leg­gel meg­ér­ke­zett a fel­hő­fa­gyi, mely hi­ány­pótló szén­hid­rát­men­tes fi­nom­ság lesz a ká­ni­ku­lá­ban.

Szenzációként tört be idén az egészséges finomságok kínálatába a felhőmuffin, a felhőkenyér és a felhőpalacsinta, melyek egytől egyig cukor és liszt nélkül készülnek. A felhő-variációk szinte azonnal rendkívül népszerűek lettek az ínyencségek iránt sóvárgó nők körében, hiszen ezeket végre lelkiismeret furdalás nélkül lehet nassolni!

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A nyári meleggel megérkezett a felhőfagyi is, mely hiánypótló finomság lehet a kánikulában.

Alapja dús tejszín, természetesen cukor nélkül ebbe pedig csak a natúr, zamatos gyümölcs kerül. Tiszta ízek, csupa egészség, imádni fogod!

Hozzávalók

  • 2 dl habtejszín
  • édesítő ízlés szerint, nyírfacukor vagy Lovely Sweet
  • 1/2 tk vanília kivonat
  • 20 dkg fagyasztott málna

Így készítsd:

1. Verd kemény habbá a tejszínt az ízlésed szerinti mennyiségű édesítővel, illetve a vaníliával.

2. Morzsold szét a jeges málnát.

3. Forgasd bele a tejszínhabba a málnát, majd az így kapott krémet oszd szét csinos poharakba. Fogyasztásig mehet a mélyhűtőbe!

Tippek:

- Ha este szeretnétek megenni, készítsd el már délután, így csak elő kell venni a hűtőből.

- Próbáld ki más gyümölccsel is! Eperrel, szederrel, meggyel vagy barackkal szintén nagyon finom!

- Ha friss gyümölccsel készíted, érdemes előtte lefagyasztani, így szebb, igazán felhőszerű lesz a krém!