DIÉTA

Ezt idd meg le­fek­vés előtt, és 1 hónap alatt 4 kiló olvad le rólad!

Ez az ital rend­kí­vül jót tesz egész­sé­ged­nek és fo­gyá­sod­nak is!

Ezzel a szuperegészséges zöldségturmixszal kiválthatod a vacsorádat, fogyaszthatod este, lefekvés előtt, és nagyon hatásosan segít abban, hogy megszabadulj a plusz kilóktól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A paradicsom nagyszerű immunerősítő, erős a méregtelenítő hatása, a jóllakottság érzetét adja, segít megelőzni a rákos megbetegedéseket és serkenti az emésztést.

Az uborka csökkenti a szervezetben a gyulladásokat, beleértve a belekben és gyomorban meglévő esetleges gyulladásokat is, melyek akadályozhatják a fogyást. Emellett serkenti az emésztést, és ezzel támogatja a karcsúsodást.

A zeller rendkívül gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, méregtelenít, úgy serkenti az emésztést, hogy egyúttal az étvágyat is csökkenti, vízhajtó hatása tisztítja a vesét, segít ezen felül még az allergiás tünetek csökkentésében is.

A fokhagyma csodásan erősíti immunrendszered, igazi áldás az érrendszernek és a szívednek, csökkenti a vérnyomást, emésztésed pedig az anyagcsere serkentésével, gyulladáscsökkentő hatásával és méregtelenítő hatásával segíti.

Hogyan készítsd el az italt? Máris mutatjuk! LAPOZZ!