SIKK

Ez a ma­ni­kűr lesz az idei ka­rá­csony nagy di­vatja

Az ün­nepre a kör­me­i­det is öl­töz­tesd fel! Szí­nét iga­zítsd a ka­rá­csony­fád de­ko­rá­ci­ó­já­hoz. A ha­gyo­má­nyos vörös, a fe­nyő­fát idéző sö­tét­zöld, a csúcs­cuki hó­em­ber­min­ták, a kont­rasz­tos hó­pe­hely­mo­tí­vu­mok mind az al­ka­lom­hoz il­lőek.

Karácsonykor kidekorálod a lakást, feldíszíted a fát. Az összegyűlt családtagokat köszöntve, kezedet nyújtod, megöleled őket. Később felszolgálod szeretteidnek a korábban elkészített, csodás ételeket, italokat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Csinosan felöltöztél, de miközben a tányért nyújtod, a legtöbb pillantás a kezedre téved.

Gondoskodj róla, hogy körmeid is fantasztikus hatást keltsenek.Ehhez fontos, hogy az alkalomhoz illő, a témát kiemelő dizájnt válassz.

Hópehely

A téli körmök klasszikus mintája. A fehér vagy ezüst hópelyhet a sötét háttér emeli ki legjobban. Akár fekete vagy arany is lehet a modern dizájnban. Fontos, hogy válassz kontrasztos színeket. Kék kristálykövekkel jeges hatást érhetsz el.

Karácsonyfa

Színezd a körmeidet egy alapszínre, és csak a gyűrűsujjad körmére fess karácsonyfát. A fa kúpos kontúrja után rajzold meg a tönkjét, majd színezd zöldre a lombokat. Egy kis csillogás itt-ott, máris kész a ragyogó, ünnepi köröm.

Téli havas táj

A karácsonyról a téli hideg és a havas táj jut eszünkbe. Alapozd a körmeidet feketével, majd a széleket fújd be fehérrel. Kész a téli érzés.

Hóember

Hóemberrel díszíteni a körmöd nem csak szuperkönnyű, de csúcscuki is! A sötét háttérre pöttyentsd fel a testét, fejét. Fekete kalap és szemek, nevető száj, sárgarépaorr, máris ott integet a boldog hóember.

Eközben a címlapon
Most képekkel is segítjük, hogy elinduljon az ötleteid áramlása.

Az arany csillagokkal, piros gömbökkel feldíszített fenyőfáhozkészült ez az ünnepi köröm. A csillámos, zöld zselélakknak szinte mélysége van. Olyan, mintha a dús fenyő ágai közé pillantanál.

A rénszarvasminta talán bonyolultnak látszik, pedig egy-két ecsetvonással megrajzolhatod. A fehér alap jól kiemeli a fekete rajzot.

A hagyományos karácsonyi szín a vörös. Fehérrel és ezüsttel kombinálva ünnepélyes és üde hatású lesz.  Ne fukarkodj most a strasszkövekkel! Jól hat, ha az egyszínűre hagyott körmök mellett egy-kettőt dekorálsz csak karácsonyi mintával.

A következő ötlet a karácsonyi kampós cukorkát, az ünnepi csomagolópapírt, a hóesésben mosolygó hóembert, a fehér-piros ruhás, nagy szakállú Mikulást idézi elénk. Mindent, ami vidámságot, örömöt szerez. Kisgyerekes anyukáknak nagy sikerük lesz így!

Visszafogott, elegáns ízlésre vall az egyszerű, csillámokkal kevert, sötétzöld zselélakk, a gyűrűsujjon pedig fehér alapon zöld magyallevél, piros bogyóval.

Nagy divat idén is a burgundi. A sötét, fényes háttértől jól elüt a kifinomult egyszerűséggel, csillag-díszes fenyőt mintázó arany grafika. Az ünnepi alkalomra akár strasszkövekkel is feldíszítheted.

A karácsony keresztény színe a lila. Ez a finom, világos árnyalat még hosszabb körmökön is jól mutat. Ezüst csillámmal, hópehelymintákkal dekorálva idézi az ablakon túli szikrázó, havas világot.

Ez a kerekített zselés köröm a piros-fehér-arany színeket ötvözi. Kedves, játékos hatású.

A karácsonyfa szemkápráztató díszeinek selymes fénye ragyog vissza erről a nagyon mutatós, ünnepi hangulatú körömdizájnról.

Hasonló alapra bőkezűen felhordott, ezüst csillámokból épített virágok díszítik az alábbi körömkölteményt. A virágok mintha az ujjvégeken hajtottak volna ki.

Ha kékkel díszítetted a fát, a körmödet is öltöztesd ebbe a színbe, hogy szépen harmonizáljon vele.

Bent karácsony, kint hull a hó. Ezt idézik ezek a körömképecskék. Csak piros, fehér és ezüst lakk kell hozzá. No és némi csillám. A felvitele egyszerű, te sem ronthatod el.

A tradicionális karácsonyi színek jelennek meg itt, a zöld, a vörös és az arany. Egyszerű és nagyon mutatós hatású a ferdén felvitt sávozás. Az aranyos csillám különösen ünnepivé teszi.

Fehéren világít a karácsonyt jövendölő betlehemi csillag a fénylő, bordó háttérből. Nemes gondolatokkal teli tulajdonost mutat.

Ez a köröm olyan, mintha a karácsonyfa sziporkázóan ragyogó díszeit hordanád a körmödön. A sötét, zselés alap kiemeli a gazdagon szórt csillámokat.