FÜLES

Exkluzív részletek: ezért küldték haza a forgatásról a TV2 sztárját

Sérülése miatt nem tudta tovább folytatni az Exatlon Hungary versenyét a magyar bajnok sportoló.
  • Szerző: sv

Drámai pillanatnak lehettek szemtanúi a nézők az Exatlon Hungary első adásában, hiszen egy rossz mozdulatnak köszönhetően súlyos sérülést szerzett a Bajnokok egyik versenyzője, Vass Dorka. A fiatal sportoló még a műsor előtt bokaszalag-szakadással küzdött, és az újabb baleset csak rontott állapotán, ezért a játék után egyből kórházba szállították. Dorka lapunknak elmesélte, mi történt pontosan a pályán, és végül miért döntöttek a játék vége mellett.

"A műsor előtt egy hónappal részleges bokaszalag-szakadásom volt, ezt itthon kezeltük, és arra jutottam, hogy tudom vállalni a versenyt. Az első futamban már éreztem, hogy fáj a lábam, és nem tudom úgy használni, ahogy én azt szeretném, viszont a második körben, amikor a hengert kellett volna átugrani, akkor abban a pillanatban éreztem, hogy pattant egyet a bokám" - kezdte Dorka, aki annak ellenére, hogy megsérült, megnyerte a futamot.

"Nagyon fájt, de ehhez én hozzá vagyok szokva, hiszen sokszor küzdök a bokámmal.

Ráadásul én voltam az a versenyző, akin elbukhattuk volna a játékot, mivel az ellenfél akkor megkapta volna a tizedik pontját, ezt pedig egyáltalán nem akartam.

Annyira jól kezdtük a második kört, hogy azt éreztem, ezt muszáj megcsinálnom" - mondta a harmincnyolcszoros ritmikus gimnasztika magyar bajnok. Dorkát egyből a dominikai fővárosi kórházba szállították, ahonnan a kivizsgálás után visszaengedték a táborba, de másnap reggel annyira feldagadt a bokája, hogy az orvosok jobbnak látták, ha nem folytatja a játékot. A sportolót az vigasztalja, hogy győztes játékkal búcsúzhatott, ma pedig már itthonról szurkol csapattársainak.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?